Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
βουζασ

Τέλος ο Βούζας από Καλαμάτα

Η Καλαμάτα γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα της Football League, αυτή τη φορά από την Καβάλα με ανατροπή (2-1) και ο Βασίλης Βούζας αποτελεί παρελθόν.

Aρχικά στην συνέντευξη τύπου μετά το σημερινό παιχνίδι ο έμπειρις τεχνικός είπε:

«Θα μιλήσω με τη διοίκηση. Εγώ θεωρώ ότι επιτελώ ένα έργο. Μπορεί να μην είναι επιτυχημένο αλλά λειτουργώ σύμφωνα με τις καλύτερες προϋποθέσεις και συνθήκες. Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να πω κάτι για το μέλλον».

Λίγες ώρες αργότερα, άνθρωποι της διοίκησης τα είπαν με τον Έλληνα τεχνικό και η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας κάνοντας λόγο για αποδοχή της παραίτησής του.

Αναλυτικά:

«Αποδεκτή η παραίτηση του Βασίλη Βούζα!

Η ΠΑΕ Καλαμάτα με τη δική της ξεχωριστή φιλοσοφία στο άθλημα του ποδοσφαίρου και πρεσβεύοντας κάτι διαφορετικό στον ελλαδικό χώρο, σεβάστηκε την επιθυμία του κ. Βασίλη Βούζα μετά από τις τέσσερις ήττες της ομάδας και αποδέχεται την παραίτησή του.

Τον ευχαριστεί για την συνεργασία τους και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο μας και ειδικά, από αυτούς τους ηρωικούς οπαδούς μας που ακολούθησαν τη «Μαύρη Θύελλα» στην Καβάλα και να τους υποσχεθούμε ότι με νηφαλιότητα και ψυχραιμία θα βρούμε την κατάλληλη λύση για την αγαπημένη μας ομάδα».