Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ: Σε εταιρεία συμφερόντων του Σαββίδη ανήκουν οι εγκαταστάσεις της Ξάνθης, σύμφωνα με το κανάλι του Μαρινάκη!

ΒΙΝΤΕΟ: Σε εταιρεία συμφερόντων του Σαββίδη ανήκουν οι εγκαταστάσεις της Ξάνθης, σύμφωνα με το κανάλι του Μαρινάκη!

Το διαδικτυακό κανάλι συμφερόντων του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη έφερε στο φως της δημοσιότητας έγγραφα που φέρονται να αποδεικνύουν ότι η εταιρεία «RFA» κυπριακών συμφερόντων, στην οποία ιδιοκτήτης είναι ο ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη, Ιωάννης Καλπαζίδης, έχει αγοράσει τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης μέσω της εταιρείας «VIALAND»!

Τα έγγραφα αυτά, τα οποία το κανάλι τα θέτει στη διάθεση της Δικαιοσύνης, φαίνεται πως αποδεικνύουν ότι τα χρήματα για την εξαγορά του προπονητικού κέντρου της ακριτικής ομάδας εισέπραξαν οι Πανόπουλος και Συγγελίδης, οι οποίοι παραμένουν και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ξάνθης, αλλά και στο Δ.Σ. της «VIALAND».

Επίσης, άλλο ένα στοιχείο που φέρεται να καταδεικνύει την άρρηκτη σχέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την ΠΑΕ Ξάνθη είναι το γεγονός πως οι Πιαλόγλου και Χαλαβαζής συνεχίζουν να κατέχουν θέσεις προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου στις δύο εταιρείες.

Εφόσον αυτά που καταγγέλλει το κανάλι του Μαρινάκη ισχύουν, πρόκειται για παραβίαση της αθλητικής νομοθεσίας για διπλή ιδιοκτησία ΠΑΕ από τον ίδιο ιδιοκτήτη!