Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
BINTEO - Ψωμιάδης υπέρ Φιλιππίδη: «Αν δεν γούσταραν, θα μιλούσαν από τότε» - Η αντίδραση της Σκορδά

BINTEO - Ψωμιάδης υπέρ Φιλιππίδη: «Αν δεν γούσταραν, θα μιλούσαν από τότε» - Έντονη αντίδραση της Σκορδά

Στο κίνημα #MeToo και κυρίως στις καταγγελίες ηθοποιών για τον Πέτρο Φιλιππίδη αναφέρθηκε ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

"Εγώ είμαι αντίθετος με αυτά. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες τότε, να μίλαγες τότε. Τώρα κάνεις την καριέρα σου και βγαίνεις στην τηλεόραση. Κατηγορούν όλοι τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν αθωωθεί από το δικαστήριο, ποιος θα τον αποκαταστήσει;", είπε σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1.

Αναφερόμενος στη φωτιά που ξέσπασε στο αυτοκίνητό του, ενώ βρισκόταν εν κινήσει, προς χωριό του Κιλκίς, ο Π. Ψωμιάδης είπε: "Έκλαιγα επί μία ώρα συνέχεια, δεν μπορούσαν να με συνεφέρουν. Το αγάπησα αυτό το αυτοκίνητο. Το ευτύχημα είναι ότι βγήκαμε ζωντανοί, με την βοήθεια της Παναγίας".

Ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης εξέφρασε το παράπονό του, επειδή δεν τον καλούν σε τηλεοπτικές εκπομπές, λέγοντας ότι "είναι κομμένος", ενώ αναφέρθηκε και στην πικρία του, καθώς όπως είπε σχεδόν όλοι του γύρισαν την πλάτη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, "σε αυτούς που στάθηκα επί δεκαετίες, που τους ευεργέτησα, όταν χτύπησα την πόρτα τους, τις βρήκα κλειστές. Η στενοχώρια μου κράτησε λίγες ημέρες. Εγώ ήμουν ζωοδότης της πολιτικής".

"Οι δυσκολότερες στιγμές είναι όταν "σκότωνα" μέρος της περιουσίας μου, που δούλεψα επί 40 χρόνια, για την πολιτική. Λέω στον εαυτό μου, "Παναγιώτη, είσαι ανίκανος", επειδή δεν μπόρεσα να κρατήσω αυτά που έκανε ο πατέρας μου και για τα οποία μόχθησα και εγώ για χρόνια", είπε ο κ. Ψωμιάδης, συμπληρώνοντας "εγώ δεν ήμουν πολιτικός, εγώ ό,τι κάνω στην ζωή μου το κάνω γιατί είμαι εραστής, το κάνω γιατί γουστάρω".

Όπως προσέθεσε, "μένω στο ενοίκιο, είχα αγοράσει πριν από 40 χρόνια ένα διαμέρισμα, το καλύτερο στην Θεσσαλονίκη, αλλά αναγκάστηκα να το "σκοτώσω" για την πολιτική. Η κόρη μου σπουδάζει με υποτροφία".

Οι δηλώσεις που έκανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σχολιάστηκαν από το Πρωινό, με τη Φαίη Σκορδά να λέει σε αυστηρό τόνο: "Είναι ένας σύζυγος, ένας πατέρας ενός κοριτσιού, οπότε εγώ περιμένω να το πάρει πίσω. Δεν τον αντιμετωπίζεις σαν πολιτικό, αλλά σαν άνθρωπο. Είναι ένας μπαμπάς ενός κοριτσιού. Δεν μπορεί να σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Τέλος! Το να σχολιάσω έντονα το κομμάτι αυτό, δεν θα το κάνω. Δεν θέλω τοποθετήσεις τηλεοπτικά να παρερμηνεύονται και για να κάνεις ένα ξέσπασμα. Είμαι αντίθετη στην τοποθέτησή του".