Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
James Καφετζής: Αποκαλύπτει τι συμβαίνει στις σχέσεις του με τον Νίκο Μπάρτζη

James Καφετζής: Αποκαλύπτει τι συμβαίνει στις σχέσεις του με τον Νίκο Μπάρτζη

Με αφορμή τη συμμετοχή του στο J2US με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο James Καφετζής εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση στο Super Κατερίνα και εξήγησε τι συμβαίνει στις σχέσεις του με τον Νίκο Μπάρτζη. Ο νεαρός αγρότης πρόσφατα εξομολογήθηκε ότι έχει απομακρυνθεί από τον Ροδίτη φίλο του.

«Με τον Νίκο Μπάρτζη δεν έχει γίνει τίποτα. Απλά τα sites το έχουν πάρει και έχουν κάνει το τόσο τόσο. Απλά εγώ λόγω δουλειάς δεν βρίσκομαι καθόλου στην Αθήνα. Γενικά το καλοκαίρι, γιατί δεν έχω σεζόν, δουλεύω έξι μήνες. Σε αυτούς τους έξι μήνες δουλεύω δέκα με δεκαπέντε ώρες την ημέρα και δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο» είπε χαρακτηριστικά ο James Καφετζής.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν μπόρεσα ποτέ να ανέβω στην Αθήνα, ο Νίκος κατέβηκε στην αρχή της σεζόν και… αυτό είναι. Δηλαδή τώρα που θα ανέβω, την Παρασκευή, πάλι στην Αθήνα έχουμε μιλήσει να βρεθούμε.

Στο Survivor ήμασταν μαζί 24 ώρες το 24ωρο οπότε είναι απολύτως λογικό να είμαστε έτσι, αλλά τώρα που δουλεύω στη Ρόδο το καλοκαίρι δεν έχω τον χρόνο να ανέβω στην Αθήνα και εκείνος έχει το μαγαζί του. Πραγματικά δηλαδή αυτό είναι μόνο. Δεν έχει γίνει κάτι».