Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Επεισόδια στη συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα

Επεισόδια στη συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα

«Βροχή» μολότοφ και χημικών στη συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα, με αφορμή και τα πρόσφατα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την προστασία από τον κορονοϊό. 

Από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (29.08.2021), διαδηλωτές άρχισαν να συγκεντρώνονται μπροστά στη Βουλή. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες επεκτείνονται μέχρι την Ομόνοια.

Με τις Ελληνικές σημαίες και τα πανό στα χέρια, οι διαδηλωτές  στο Σύνταγμα  φωνάζουν συνθήματα κατά του εμβολίου καθως και των μέτρων που θέσπισε η κυβέρνηση ενώ όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες δεν τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις.

Μεταξύ άλλων, στο συλλαλητήριο καλεί η κίνηση «Ελεύθεροι Ξανά» που έχει συγκροτήσει ο γιατρός Φαίδων Βόβολης.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις. 

Ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα είναι κλειστός από τις 18.00 το απόγευμα με εντολή της αστυνομίας λόγω της συγκέντρωσης. Οι συρμοί θα περνούν από το Σύνταγμα, ωστόσο δεν θα πραγματοποιούν στάση.

53634295363432536344053634275363442536339553634175363419

Η συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη 

Πάνω από 200 άτομα συγκεντρώθηκαν απόψε μπροστά από τον Λευκό Πύργο και στη συνέχεια πραγματοποιησαν πορεία διαμαρτυρίας για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Πορεία κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών στη Θεσσαλονίκη - GRTimes.gr

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί συγκεντρωμένοι κρατάνε ελληνικές σημαίες ενώ όπως αναφέρουν οι ίδιοι, διοργανωτής είναι ο “Ελληνικός λαός”.

“Δεν θέλουμε καμία υποχρεωτικότητα γι’αυτό αγωνιζόμαστε στο δρόμο” φωνάζουν μεταξύ των συνθημάτων

Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολισμού στον Λευκό Πύργο

Δείτε τις φωτογραφίες του GRTimes από το σημείο:

αντιεμβολιαστες-λευκος-πυργος1αντιεμβολιαστες-λευκος-πυργος3αντιεμβολιαστες-λευκος-πυργος1αντιεμβολιαστες-λευκος-πυργος3