Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτες σκηνές στην Ηλιούπολη – Η στιγμή που διαδηλωτές πιάνονται στα χέρια με πιστούς την ώρα της Θείας Λειτουργίας!

ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που διαδηλωτές πιάνονται στα χέρια με πιστούς την ώρα της Θείας Λειτουργίας στην Ηλιούπολη!

Ένταση σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στην Ηλιούπολη, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας της Κίνησης Πολιτών Ηλιούπολης για το αυθαίρετο κτίσμα γύρω από τον ναό.

Σύμφωνα τις πληροφορίες του ilioupolinews όπως έχει ανακοινώσει η κίνηση πολιτών Ηλιούπολης, δεκάδες πολίτες βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στο εκκλησάκι του προφήτη Ηλία προκειμένου να πραγματοποιήσουν συμβολική καθαίρεση και ακτιβιστικές δράσεις κατά του αυθαιρέτου κτίσματος.

Κατά τη διάρκεια της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων της κίνησης πολιτών ,υπήρξε μερική συμπλοκή διαδηλωτών με πιστούς, ενώ ισχυρή ήταν η παρουσία της αστυνομίας.

Ηλιούπολη

Χαρακτηριστικό είναι πως παρά την συμπλοκή, ο αρχιμανδρίτης του ιερού ναού αργίας Μαρίνας Ηλιούπολης Σεραφείμ Δημητρίου, συνέχισε κανονικά την λειτουργία χωρίς να διακόψει ούτε μία στιγμή το μυστήριο της θείας λειτουργίας, το οποίο διήρκεσε 3,5 ώρες.

Οι εντάσεις έληξαν με την παρέμβαση των ανδρών της άμεσης δράσης ενώ μετά από λίγο οι διαδηλωτές αποχώρησαν από το σημείο.