Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Υπόθεση Λιγνάδη: Επεισοδιακή εμφάνιση Κούγια στα δικαστήρια - «Πήρα μια δικογραφία τηλεγράφημα»

Υπόθεση Λιγνάδη: Επεισοδιακή εμφάνιση Κούγια στα δικαστήρια - «Πήρα μια δικογραφία τηλεγράφημα»

Αντίγραφα της δικογραφίας παρέλαβε ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας. Όπως δήλωσε, θα αποφασίσει για τον αν αναλάβει την υπόθεση μόλις διαβάσει τη δικογραφία.

Σε δηλώσεις του εξερχόμενος του γραφείου της ανακρίτριας έκανε λόγο για δικογραφία «τηλεγράφημα».

«Παρέλαβα τα αντίγραφα της δικογραφίας και ήδη έχω δοκιμάσει μία έκπληξη. Πρόκειται για μία δικογραφία τηλεγράφημα. Με ελάχιστα στοιχεία που δεν τα έχω διαβάσει», τόνισε έξω από τα δικαστήρια ο δικηγόρος.

«Περίμενα να έχω στα χέρια μου μία δικογραφία γεμάτη από στοιχεία, καταθέσεις, μαρτύρων, θυμάτων. Πραγματικά είναι μια δυσάρεστη έκπληξη για μένα γιατί αυτά που άκουγα αυτές τις ημέρες περί υπάρξεως μαρτύρων, είναι μόνο φήμη», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ο ποινικολόγος γνωστοποίησε ότι μόλις διαβάσει τη δικογραφία θα τοποθετηθεί δημόσια για το αν αναλάβει ή όχι την υπόθεση, «θέλω να σου πω ότι με πολύ περίσκεψη απέναντι σε ο, τι σημαίνει η προσωπική μου καριέρα αυτά τα πενήντα χρόνια και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό που παρακολουθεί αυτήν την υπόθεση, θέλω να σας πω ότι μόλις διαβάσω τη δικογραφία με δημόσια δήλωση μου θα τοποθετηθώ εάν θα αναλάβω επίσημα την υπεράσπιση αυτού του μέχρι λίγες ημέρες διακεκριμένου σκηνοθέτη, κορυφαίου ηθοποιού και καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδος», δήλωσε.

Ο κ. Κούγιας κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του εκνευρίστηκε όταν δέχθηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους για το εάν δέχεται απειλές η οικογένεια του και αποχώρησε χωρίς να απαντήσει σε άλλες ερωτήσεις.