Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Super League 2: «Πήραμε τη διαβεβαίωση πως την Τετάρτη θα υπογράψουμε με την ΕΡΤ»

Super League 2: «Πήραμε τη διαβεβαίωση πως την Τετάρτη θα υπογράψουμε με την ΕΡΤ»

Ως ημέρα «κλειδί» για το μέλλον της Super League 2 χαρακτηρίζεται πλέον η Τετάρτη 3 Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε η Λίγκα πήρε διαβεβαιώσεις πως τότε υπογραφεί η σύμβαση για τα τηλεοπτικά της κατηγορίας τη σεζόν 2019/20, με βάσει τα όσα συμφωνήθηκαν πέρσι για την αναδιάρθρωση.

Μάλιστα, εάν συμβεί αυτό, τότε αυτόματα θα «τρέξει» η διαδικασία διεξαγωγής του πρωταθλήματος της επόμενης σεζόν και για αυτό μάλιστα στο σημερινό Δ.Σ. τροποποίησε/εναρμόνισε το καταστατικό της. Σε διαφορετική περίπτωση τα πάντα θα είναι ρευστά. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ. της Ένωσης αφού έλαβε τη διαβεβαίωση της Πολιτείας για την υλοποίηση των συμφωνηθέντων σχετικά με την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ΠΑΕ της Super League 2 στην ΕΡΤ Α.Ε, προχώρησε σε τροποποίηση – εναρμόνιση του καταστατικού της σύμφωνα με το Νόμο.

Καλούμε τον Yπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά, τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον πρόεδρο της ΕΡΤ Α.Ε. Ιωάννη Δρόσο, όπως πράξουν τα δέοντα ούτως ώστε μέχρι την Τετάρτη 3/7 να υπογραφεί η σχετική σύμβαση, σύμφωνα με τα όσα διαλαμβάνονται στο από 10/8/2018 προσύμφωνο που υπέγραψε και δεσμεύτηκε η ΕΡΤ Α.Ε.".