Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΠΕΝΤΕΛΙΔΗΣ

Παντελίδης: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια, χρειαζόμαστε βελτίωση»

Ο Σάββας Παντελίδης, τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, αλλά και πως η ομάδα του χρειάζεται βελτίωση σε αρκετά σημεία.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ατρομήτου: 

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν σε πολύ καλή μέρα. Αυτό που μας πονάει είναι ότι δεχτήκαμε το γκολ στις καθυστερήσεις αν και δεν ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε τα πράγματα, κρατήσαμε την μπάλα στα πόδια μας για να πάρουμε το ματς, αλλά χρειαζόμαστε δουλειά στην ψυχολογία στα τελευταία λεπτά για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Από την προσπάθεια είμαι ευχαριστημένος, αλλά τακτικά χρειαζόμαστε βελτίωση σε αρκετά πράγματα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια βελτιώνοντας την αμυντική μας λειτουργία».

Για τα συναισθήματά του που έκανε ντεμπούτο απέναντι στον Άρη: «Υπάρχει σεβασμός και το καταλαβαίνετε από όλες τις αντιδράσεις μου».

Για τον Άρη και το τι πρέπει να βελτιώσει στην ομάδα του: «Ο Άρης είναι μια ομάδα με πολύ καλή ποιότητα όταν έχει την μπάλα στα πόδια. Πρέπει οπωσδήποτε να βελτιώσουμε την αμυντική μας συμπεριφορά, χρειάζεται πολύ δουλειά αλλά θα τα καταφέρουμε γιατί έχουμε διάθεση».

Για το γεγονός πως ο Ατρόμητος δέχτηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις: «Περισσότερο έχει να κάνει με τον φόβο να μη δεχτούμε γκολ. Είναι έλλειψη αυτοπεποίθησης, είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε και να σταματήσουμε να φοβόμαστε».