Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παντελίδης

Στροφή σε Παντελίδη για τον Ατρόμητο

Mετά την αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου από τον πάγκο του Ατρόμητου, ο εκλεκτός της διοίκησης, για να τον αντικαταστήσει ήταν ο Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός τεχνικός όμως, δεν ήταν ελεύθερος, αφού βρισκόταν σε ισχύ το συμβόλαιό του με τη  Νυρεμβέργη, αν και είχε εκδιωχθεί από τον πάγκο της.

Η υπηρεσιακή λύση του τεχνικού διδύμου Κορακάκη – Οφρυδόπουλου μπορεί να οδήγησε τους Περιστεριώτες στη νίκη επί του ΟΦΗ, αλλά στη συνέχεια γνώρισε την ήττα από μια ακέφαλη προπονητικά Ξάνθη. Όμως η εικόνα της ομάδας φαίνεται πως έπεισε τους Γιώργο Σπανό και Γιάννη Αγγελόπουλο πως πρέπει να “κλείσουν” άμεσα τον νέο προπονητή. 

Ο Νταμίρ Κάναντι επιτέλους ήρθε σε προφορική συμφωνία με τη  Νυρεμβέργη για τη  λύση του συμβολαίου του, όμως ο συμβιβασμός για την αποζημίωση του θα πρέπει να αποτυπωθεί και εγγράφως. Ο Αυστριακός τεχνικός φέρεται να ζήτησε κι άλλο χρόνο ή τουλάχιστον να απάντησε πως δεν μπορεί να αναλάβει άμεσα τον Ατρόμητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανοίγει έτσι ο ... δρόμος για τον Σάββα Παντελίδη να δουλέψει στο Περιστέρι. Διέρρευσε μάλιστα πως αύριο θα υπάρξει καθοριστικό ραντεβού με τους Σπανό – Αγγελόπουλο, για να ολοκληρωθεί η συμφωνία