Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κάναντι

Στην τελική ευθεία η επιστροφή του Κάναντι στον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος παρουσίασε ένα κακό αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στην Ξάνθη και ηττήθηκε 1-0 χωρίς να απειλήσει ποτέ ουσιαστικά την αντίπαλη ομάδα. Σίγουρα ήταν μια εικόνα κι ένα αποτέλεσμα που πήγαν την ομάδα λίγο πίσω, όμως όλοι πιστεύουν πως σιγά σιγά η κατάσταση θα... γυρίσει.

Σ’ αυτό σημαντικό ρόλο θα παίξει και η έλευση προπονητή. Η υπόθεση αυτή μπαίνει πλέον στην τελική της ευθεία, με τον Νταμίρ Κάναντι να φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στο Περιστέρι. Ο Αυστριακός τεχνικός έχει κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες να τακτοποιήσει με τη Νυρεμβέργη, ώστε να μείνει και τυπικά ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανότατα μέχρι την Τετάρτη θα έχει βρεθεί οριστική λύση με τους Γερμανούς και στη συνέχεια δεν αποκλείεται ο 49χρονος τεχνικός να πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα. Όταν τελικά έρθει στη χώρα μας, οι συζητήσεις που θα έχει με τον Γιάννη Αγγελόπουλο θα είναι σύντομες και οι υπογραφές θα μπουν άμεσα. Μάλιστα δεν αποκλείεται να καθίσει στον πάγκο στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη.