Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μποροβήλος

Οι ενστάσεις Μποροβήλου για τις διακοπές και το VAR

Οι αντιδράσεις για το VAR συνεχίζονται στους κόλπους των ομάδων της Super League 1. Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού, ήταν η… σειρά του Αστέρα Τρίπολης να εκφράσει τις ενστάσεις - διαφωνίες του αναφορικά με τις αλλεπάλληλες διακοπές που έχουν παρατηρηθεί κατά τη διάρκεια των αγώνων, από τους διαιτητές για τη χρήση του VAR.

Το παράδειγμα που έφερε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Μποροβήλος ήταν χαρακτηριστικό. Πιο χαρακτηριστικό δεν γίνεται. «Έχουμε μια Ferrari, αλλά την οδηγεί ένας ατζαμής και στο εξωτερικό μπορεί να έχουν ένα πιο μικρό αυτοκίνητο, αλλά οι άνθρωποι ξέρουν και το οδηγούν» είπε ο παλιός ρέφερι και έριξε έτσι το... καρφί του για τους Έλληνες διαιτητές.

«Είναι δυνατόν να σταματάει ένα παιχνίδι και να βλέπουμε τηλεόραση τελικά, πεντάλεπτα, επτάλεπτα, δεκάλεπτα και έρχονται και μεγάλα παιχνίδια τόσο στον β’ γύρο και ακόμη μεγαλύτερα στα πλέι οφ και πλέι άουτ. Θα το γυρίσουμε στο τηλεοπτικό δηλαδή; Θα βλέπουμε τα παιχνίδια από την τηλεόραση στο γήπεδο;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος των Αρκάδων και πρόσθεσε: «Το VAR είναι για να διευκρινίζει μια σοβαρή φάση δεν είναι να διακόπτεται κάθε λίγο και λιγάκι και να βλέπουμε τον αγώνα από την τηλεόραση.»