Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ιγκλέσιας: «Οι δυσκολίες μας δένουν, θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα»

Ιγκλέσιας: «Οι δυσκολίες μας δένουν, θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα»

Ο Ματίας Ιγκλέσιας σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο πολύ κακό ξεκίνημα του Αστέρα Τρίπολης, εκφράζοντας την πίστη του πως η κατάσταση θα βελτιωθεί θεαματικά.

Αναλυτικά p Αργεντινός μίλησε για:

Το δύσκολο πρόγραμμα του Αστέρα έως τώρα και την πενιχρή συγκομιδή βαθμών: «Ισχύει, είχαμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι καλύτερο. Είμαστε ο Αστέρας, δουλέψαμε αρκετά καλά και πιστεύω ότι, όπως είπα, μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι παραπάνω. Δεν τα καταφέραμε στις λεπτομέρειες».

Το ματς κόντρα στον Πανιώνιο και αν θα είναι η αρχή της… αντεπίθεσης: «Είναι σημαντικό και πολύ δύσκολο το ματς που έρχεται, αλλά αυτό ισχύει για εμάς όποιον κι αν έχουμε απέναντί μας. Η φιλοσοφία μας στον Αστέρα είναι πως  θέλουμε να τον κερδίζουμε κάθε αγώνα που παίζουμε».

Το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα: «Είμαστε πολύ καλά, έχουμε καλό κλίμα και σίγουρα θα πάει καλά η συνέχεια. Στον Αστέρα ξέρουμε πως να περνάμε τις δύσκολες στιγμές, αυτές μας δένουν. Αργά ή γρήγορα θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα. Ελπίζω να συμβεί αυτό γρήγορα».