Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σάκκαρη

«Στη Γουαδαλαχάρα θα διεξαχθεί η φετινή διοργάνωση του WTA Finals»

Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, το WTA Finals θα μετακομίσει προσωρινά από τη Σένζεν στην Γουαδαλαχάρα, λόγω των περιορισμών της πανδημίας στην Κίνα και από το 2022 αναμένεται να επιστρέψει στην kινέζικη μεγαλούπολη μέχρι το 2030.

Η WTA έψαχνε ένα ασφαλές μέρος προκειμένου να μην ακυρωθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το WTA Finals και φαίνεται να έχει καταλήξει στην Γουαδαλαχάρα, κάτι που μένει να ανακοινωθεί και επίσημα.

Έτσι, στην πόλη του Μεξικό αναμένεται να αγωνιστούν οι οκτώ καλύτερες της φετινής σεζόν στο WTA Tour, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Μαρία Σάκκαρη τη δεδομένη στιγμή.

Μετά την ολοκλήρωση του «US Open» και την εξαιρετική πορεία της 26χρονης Ελληνίδας τενίστριας μέχρι τα ημιτελικά της Νέας Υόρκης, η Σάκκαρη κέρδισε 7 θέσεις στην WTA Race και καταλαμβάνει πλέον το Νο6 της ειδικής βαθμολογίας με 2,842 βαθμούς από 14 τουρνουά που έχει πάρει μέρος φέτος.

Οι Μπάρτι, Σαμπαλένκα, Κρεϊτσίκοβα, Πλίσκοβα και Σφιόντεκ βρίσκονται στις πέντε πρώτες θέσεις ενώ μετά τη Σάκκαρη ακολουθούν οι Ναόμι Οσάκα και Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα που συμπληρώνουν την οκτάδα.