Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΣΑΚΚΑΡΗ

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Έτσι ευχήθηκε "χρόνια πολλά" στην σύντροφό του, Μαρία Σάκκαρη (ΦΩΤΟ)

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Μαρία Σάκκαρη, η οποία κλείνει 26 χρόνια ζωής. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα γιορτάσει την ιδιαίτερη αυτή ημέρα στο Τόκιο, όπου βρίσκεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι ευχές που δέχεται η Μαρία Σάκκαρη είναι φυσικά πάρα πολλές, ωστόσο αυτή που ξεχωρίζει δεν είναι άλλη από του συντρόφου της, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ο γιος του πρωθυπουργού δημοσίευσε στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Κρήτη και έγραψε: «Κι επειδή στο Τόκιο ο μήνας έχει ήδη 25… Χρόνια πολλά αγάπη».

Θυμίζουμε πως τον Ιούνιο, η Μαρία Σάκκαρη είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, λέγοντας με αφορμή την παρουσία του στο Roland Garros: «Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πολύ. Είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί. Το έχω πει δεν είναι μυστικό. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί περνούσα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερο χρόνο μου από ό,τι θα τον περνούσα μόνη μου. Μου μιλούσε, με ηρεμούσε, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Λειτούργησε αγχολυτικά. Ήταν η πρώτη φορά που με είδε από κοντά. Όσα τουρνουά κι αν έπαιξα όλο αυτό τον καιρό, εγώ μακριά κι αυτός στον στρατό, με στήριζε και θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Μπορώ να μιλάω ώρες ατελείωτες για τον Κωνσταντίνο. Έξι μήνες κρατάει η σχέση μας, η σχέση μου μαζί του είναι εύκολη. Έχουμε παίξει και μαζί τένις…».