Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Ξέσπασε η Κατερίνα Στεφανίδη: «Κατάλαβα ότι στην Ελλάδα αθλητισμός είναι ποδόσφαιρο και μπάσκετ»

Τη θέση της εξέφρασε η Κατερίνα Στεφανίδη μετά τα σχόλια που έλαβε στα social media για την ανάρτησή της σχετικά με τον κόσμο στα γήπεδα την εποχή του κορονοϊού.

Η "χρυσή" Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, με μήνυμά της στο twitter εξέφρασε την αντίθεσή της για το γεγονός ότι δεν επιτρέπεται η παρουσία περιορισμένων θεατών στα γήπεδα και στις αθλητικές δραστηριότητες.

«Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί επιτρέπεται ο κόσμος να πηγαίνει σε συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις με περιορισμένο αριθμό θεατών αλλά οι φίλαθλοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν αγώνες με τους ίδιους ακριβώς περιορισμούς;», ήταν η σχετική απορία της.

Για να λάβει αρκετές απαντήσεις στο προφίλ της τα οποία της τόνιζαν πως στα γήπεδα οι οπαδοί μπορεί να προχωρήσουν σε επεισόδια, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί στις θεατρικές παραστάσεις, ενώ και στους πανηγυρισμούς οι φίλαθλοι έρχονται κοντά μεταξύ τους σωματικά.

Η Στεφανίδη τοποθετήθηκε εκ νέου στα σχόλια που έλαβε εξηγώντας ότι αυτό το οποίο καταλαβαίνει από τις απαντήσεις που έλαβε είναι πως στην Ελλάδα ο αθλητισμός είναι μόνο ποδόσφαιρο και μπάσκετ και όχι ο στίβος, το τένις, η ενόργανη και άλλα αθλήματα…

«Η τραγική αλήθεια από την χθεσινή μου ανάρτηση είναι μια. Στην Ελλάδα αθλητισμός=ποδόσφαιρο/μπάσκετ. Εχουμε κορυφαίους αθλητές σε ενόργανη, ιστιοπλοΐα, κολύμβηση, τένις, στίβο και πολλά αλλά. Αλλά ο αθλητισμός είναι δυο ομαδικά αθλήματα μόνο. Και όλοι οι φίλαθλοι είναι οπαδοί». έγραψε.