Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πόλο Γυναικών: Άνετη νίκη για τον Νηρέα Χαλανδρίου

Πόλο Γυναικών: Έκανε σεφτέ στην γ' φάση ο Νηρέας

Πετυχαίνοντας μια επιβλητική νίκη (20-9) απέναντι στον Εθνικό Πειραιά, ο Νηρέας Χαλανδρίου πήρε τους πρώτους του βαθμούς στην γ' φάση της Α' εθνικής κατηγορίας πόλο γυναικών στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Με τη νίκη αυτή, τα κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη έφτασαν στην τρίτη θέση και είναι 3 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη, ενώ ο Εθνικός έμεινε στην τελευταία θέση με 1 βαθμό.

Η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 10-1. Στο δεύτερο μισό του αγώνα τα κορίτσια του Κώστα Φιτσανάκη δεν κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά, με τον Νηρέα Χαλανδρίου να φτάνει στη νίκη με 20-9.

Οκτάλεπτα: 5-1 , 5-0 , 6-3 , 4-5.

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Λάζαρη, Κοβάσεβιτς Ε. 1, Μαυρωτά 1, Μαντουδιώτη, Τριχά 7, Πάτερου, Τορνάρου 5, Μπόβαλη 2, Αγγελίδη 1, Παπαναστασίου 1, Κάσσαρη, Νιαρχάκου,  1Κοτσάφτη, Παναγιότι 1, Κοβάσεβιτς Σ.

Εθνικός Πειραιά (Κώστας Φιτσανάκης): Ζαφειροπούλου, Δασκαλοπούλου, Μπέτα, Γκοτζιά 2, Αναγνώστου 1, Καραμπέτσου 2, Φέλλα 1, Λαλούση, Μπερίκου 3, Κωνσταντοπούλου, Χάιτα.