Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πόλο: Τέσσερις ακόμη παίκτες της Εθνικής θετικοί στον κορονοϊό!

Πόλο: Τέσσερις ακόμη παίκτες της Εθνικής θετικοί στον κορονοϊό!

Η ΚΟΕ ανακοίνωσε σήμερα τα αποτελέσματα των πρώτων τεστ για κορονοϊό που έγιναν χθες από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στα μέλη των εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης, μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα του Μανώλη Πρέκα που εμφανίστηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των ανδρών.

Σύμφωνα με αυτά, λοιπόν, άλλα τέσσερα μέλη της Εθνικής Ανδρών βρέθηκαν θετικά στον Covid-19! Όλοι τους είναι ασυμπτωματικοί και πολύ καλά στην υγεία τους και βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους.

Όσον αφορά την αποστολή της εθνικής ομάδας γυναικών, που προετοιμαζόταν στο ίδιο κολυμβητήριο, όλα τα τεστ για κορονοϊό βγήκαν αρνητικά.

 Κανένα θετικό δείγμα δεν υπήρχε ούτε ανάμεσα στο προσωπικό του κολυμβητηρίου στον Άγιο Κοσμά που επίσης υποβλήθηκε σε τεστ.

Οι έλεγχοι θα επαναληφθούν την προσεχή Τρίτη (4/8) σε όλους, προκειμένου να έχουμε οριστική επιβεβαίωση ή μη των κρουσμάτων.

«Όλα γίνονται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα», τονίζει ο γιατρός της ΚΟΕ και μέλος της γειονομικής επιτροπής της ΓΓΑ για την πανδημία του Covid-19, ο Γιώργος Μαρίνος.

Tο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά θα παραμείνει κλειστό για να γίνει απολύμανση, ενώ ακυρώνονται τα καμπ προετοιμασίας των προεθνικών ομάδων Νεανίδων και Παίδων που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν αυτές τις μέρες στο συγκεκριμένο κολυμβητήριο.