Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Έξι οδηγοί του Moto GP και δύο οδηγοί εξέλιξης έχουν μπει στην πίστα του Μισάνο και κάνουν τα πρώτα δοκιμαστικά της χρονιάς, λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την εκκίνηση της σεζόν.  Η Aprilia κάνει τα δοκιμαστικά της αυτές τις μέρες και έχει στείλει στην πίστα τους Πολ Εσπαργκαρό, Μπραντ Μπίντερ, Μιγκέλ Ολιβέιρα, Αλέιξ Εσπαργκαρό και Μπράντλεϊ Σμιθ, ενώ και η Ducati με τη Suzuki βρίσκεται επίσης εκεί.  Ωστόσο, οι δύο τελευταίες ομάδες δεν μπορούσαν να στείλουν τους κανονικούς αναβάτες τους εκεί κι έτσι πήγαν

Moto GP: Ταχύτερος ο Εσπαργκαρό στα πρώτα δοκιμαστικά

Έξι οδηγοί του Moto GP και δύο οδηγοί εξέλιξης έχουν μπει στην πίστα του Μισάνο και κάνουν τα πρώτα δοκιμαστικά της χρονιάς, λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την εκκίνηση της σεζόν.

Η Aprilia κάνει τα δοκιμαστικά της αυτές τις μέρες και έχει στείλει στην πίστα τους Πολ Εσπαργκαρό, Μπραντ Μπίντερ, Μιγκέλ Ολιβέιρα, Αλέιξ Εσπαργκαρό και Μπράντλεϊ Σμιθ, ενώ και η Ducati με τη Suzuki βρίσκεται επίσης εκεί.

Ωστόσο, οι δύο τελευταίες ομάδες δεν μπορούσαν να στείλουν τους κανονικούς αναβάτες τους εκεί κι έτσι πήγαν οι οδηγοί εξέλιξης, ο Μισέλ Πίρο και ο Σιλβαΐν Γκιντόλι.

Επίσημα στοιχεία χρονομέτρησης δεν βγήκαν στη δημοσιότητα, αλλά διέρρευσε ότι ο Πολ Εσπαργκαρό έκανε χρόνο κάτω από 1 λεπτό και 33 δευτερόλεπτα, πολύ καλά αν σκεφτούμε ότι το ρεκόρ γύρου σε αγώνα στο Μισάνο το έχει ο Ντόβι από το 2018 με 1 λεπτό και 32,68 δευτερόλεπτα.Ο χρόνος των κατατακτήριων δοκιμών βρίσκεται λίγο παρακάτω.

Ο Μαρκ Μάρκεθ πήρε την pole position το 2019 με χρόνο στο 1 λεπτό και 32,26 δευτερόλεπτα. Μια πολύ θετική εξέλιξη είναι ότι η νέα άσφαλτος στο Μισάνο πήρε πολύ καλές κριτικές και πλέον οι χρόνοι θα μπορούν να πέσουν ακόμη περισσότερο.