Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Καταγγελίες για ΕΣΑΠ αντί δήλωση συμμετοχής έστειλε η ΑΕΚ

Δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 η ΑΕΚ!

Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ της ΑΕΚ και της Volley League καλά κρατεί. Η Ένωση πριν λίγο καιρό μέσω του Αλέξη Αλεξίου ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε διάλυση του συνεταιρισμού καθώς το πρωτάθλημα δε λειτουργεί επαγγελματικά. Η Ένωση δεν έχει στείλει ακόμη φάκελο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ενώ δεν έχει ζητήσει καν αναβολή για την διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ένωση δεν κατέθεσε φάκελο συμμετοχής στο πρωτάθλημα μέχρι σήμερα που ήταν και η καταληκτική ημερομηνία. Η ΑΕΚ έστειλε έγγραφο στην ΕΣΑΠ στο οποίο καταγγείλει ότι ενώ στη Γενική Συνέλευση της 11ης Ιουλίου είχε εγκριθεί σχέδιο προκήρυξης το οποίο προέβλεπε ως καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής την 21η Σεπτεμβρίου, η Λίγκα παρουσίασε μέσω e-mail μια προκήρυξη που είχε ως καταληκτική ημερομηνία την 31η Ιουλίου.

Με λίγα λόγια η ΑΕΚ θεωρεί την προκήρυξη νομικά ελεγχόμενη και επιφυλάσσεται κάθε δικαιώματός της. Από εδώ και πέρα η ΕΣΑΠ θα πρέπει να διαχειριστεί μία πολύ δύσκολη κατάσταση που δεν αποκλείεται να καταλήξει στα δικαστήρια αφού όπως όλα δείχνουν η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη για όλα. Σημειώνεται ότι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Παμβοχαϊκός έχουν ήδη αδειοδοτηθεί από την πρώτη διαδικασία. 

Όλα δείχνουν ότι και φέτος πάμε για πρωτάθλημα δέκα ομάδων αφού πλην των τεσσάρων που έχουν ήδη αδειοδοτηθεί οι υπόλοιπες πλην ΑΕΚ θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν δικαίωμα συμμετοχής.