Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Ο καθρέπτης του λιτού και κοφτού Γιαννίκη θα είναι το γήπεδο. Όλα τ΄άλλα...

Ο καθρέπτης του λιτού και κοφτού Γιαννίκη θα είναι το γήπεδο. Όλα τ΄άλλα...

Μέχρι και ότι η χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Αργύρη Γιαννίκη κράτησε λίγη ώρα σχολιάστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι όχι μόνο.

Και πού είναι το κακό; Ο άνθρωπος ήταν λιτός, κοφτός και πολύ καλά έκανε. Χίλιες φορές να μιλάς λίγο και να δείχνεις πολλά, παρά το αντίθετο.

Ο κόσμος έχει κουραστεί από το επικοινωνιακό παιχνίδι ομάδων, ποδοσφαιριστών και προπονητών. Η ουσία τον ενδιαφέρει.

Προσωπικά μου άρεσε η πρώτη γνωριμία του Γιαννίκη με τους δημοσιογράφους. Απέφυγε τα χοντρά λόγια και τις βαρύγδουπες δηλώσεις. Η δουλειά του, άλλωστε, θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Αυτός θα είναι ο καθρέπτης του.

Ο 41χρονος είναι ένας φιλόδοξος προπονητής στον οποίο παρουσιάζεται μια τεράστια ευκαιρία και σκοπεύει να την αρπάξει από τα μαλλιά.

Διότι αν τα καταφέρει η καριέρα του θα απογειωθεί. Ο Γιαννίκης βλέπει μακριά και καλά κάνει από τη στιγμή που πιστεύει στον εαυτό του. Αυτό δεν είναι κακό.

Και μακάρι για την ΑΕΚ να δικαιωθεί ο Μελισσανίδης για την επιλογή του. Ενδεχομένως να έπρεπε να το είχε τολμήσει από το καλοκαίρι. Τότε που μίλησε με Λουτσέσκου, δεν του κάθισε και αργότερα έβαλε στο μάτι τον Ρεμπρόφ.

Τρίτη επιλογή ήταν ο Γιαννίκης, αλλά η δουλειά δεν προχώρησε. Αν ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ είχε αναλάβει από την αρχή ίσως τώρα τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Στο μέλλον θα μπορούμε να απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση.

Προς το παρόν ο κόσμος καλά θα κάνει να περιμένει να δει την ΑΕΚ και μετά να αρχίσει να διαμορφώνει άποψη. Τώρα όλα όσα λέγονται και γράφονται είναι άνευ ουσίας.