Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Με μια ισοπαλία στο Καραϊσκάκη ο Παναθηναϊκός δεν έγινε κανονικός Παναθηναϊκός - Πρέπει να αλλάξουν πολλά...

Με μια ισοπαλία στο Καραϊσκάκη ο Παναθηναϊκός δεν έγινε κανονικός Παναθηναϊκός - Πρέπει να αλλάξουν πολλά...

Μέχρι ενός ορισμένου σημείου κατανοώ όσους οπαδούς του Παναθηναϊκού δεν έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το 0-0 του Φαλήρου και ήθελαν τη νίκη.

Θα πρέπει, όμως, να χωνέψουν ότι ακόμα δεν μιλάμε για τον κανονικό Παναθηναϊκό.

Και θα χρειαστεί χρόνος για να γίνει αυτός που ήταν. Πρέπει να πέσουν πολλά λεφτά και να αποκτηθούν παίκτες υψηλού επιπέδου. Ποδοσφαιριστές που το όνομά τους να συνάδει με αυτό του Παναθηναϊκού.

Μέχρι τότε η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη θεωρείται και είναι καλό αποτέλεσμα.

Ασφαλώς ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είναι καλύτερος και πιο επιθετικός ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Αλλά δεν είναι έτοιμος να βρει την κατάλληλη ισορροπία για να έχει το κεφάλι του ήσυχο στην άμυνα και να διεκδικήσει στα ίσα τη νίκη.

Και ο Γιοβάνοβιτς επιθυμούσε να δει μια διαφορετική ομάδα. Να είναι τολμηρή και να στριμώξει τον Ολυμπιακό. Καταλαβαίνει, όμως, ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη.

Συν, βέβαια, ότι ο Σέρβος αντιμετώπισε πολλά αγωνιστικά προβλήματα και κατέβασε μια ενδεκάδα που κάτω από φυσιολογικές συνθήκες δεν θα ξεκινούσε σε τέτοιο απαιτητικό ματς.

Σημασία, όμως, έχει ότι το Τριφύλλι κέρδισε σε ψυχολογία και παίκτες όπως ο γκολκίπερ Μπρινιόλι, ο Σάντσες και ο Σάρλια πήραν τα πάνω τους και έστειλαν το μήνυμα στον προπονητή τι μπορεί να περιμένει από αυτούς.

Αντίθετα, ο Παλάσιος ακόμα ψάχνεται, ενώ ο Βιτάλ προβλημάτισε, διότι είχε χώρους να κινηθεί και ήταν κατώτερος του αναμενομένου.

Η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει τους δυο Λατίνους να μπουν πιο πολύ στο κλίμα της ομάδας, αλλά και τον προπονητή να δοκιμάσει κάποια πράγματα και να παρουσιάσει μια πιο δυνατή ομάδα.