Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Κακώς δεν μέτρησε το γκολ του Ατρόμητου στη φάση του Δεληζήση - Επιβάλλεται να εφαρμοστεί η τεχνολογία γραμμής

Κακώς δεν μέτρησε το γκολ του Ατρόμητου στη φάση του Δεληζήση - Επιβάλλεται να εφαρμοστεί η τεχνολογία γραμμής

Είδα πολλές φορές τη φάση στην γραμμή του τέρματος του Αρη με πρωταγωνιστή τον Δεληζήση.

Η άποψή μου είναι ότι το γκολ έπρεπε να μετρήσει. Στο στοπ-καρέ φαίνεται η μπάλα να βρίσκει τον παίκτη του Αρη στην κοιλιακή χώρα αρκετά μέσα από την γραμμή του τέρματος.

Ανεξάρτητα με τη διαιτητική απόφαση, που ελέγχεται και για το χέρι του Κυριάκου Παπαδόπουλου (για εμένα ήταν πέναλτι) επαναφέρω την πρότασή μου να δουλέψει η τεχνολογία της γραμμής. Δηλαδή το goal-line technology, το GLT. Το σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου που δείχνει αν ολόκληρη η μπάλα έχει περάσει η, όχι τη γραμμή της εστίας.

Επιβάλλεται να προχωρήσει. Για σκεφτείτε να γινόταν αυτή η φάση σε ένα μεγάλο ντέρμπι που θα έκρινε και τον τίτλο. Η, έξοδο στην Ευρώπη και παραμονή στην κατηγορία. Χαμός.

Σαφώς το θέμα είναι οικονομικό, αλλά δίκαιο για όλους.

Μετά τον ηλεκτρονικό έλεγχο να ειδοποιείται ο διαιτητής στο ρολόι του και κανένας να μην μπορεί να πει κουβέντα.

Το συμφέρον όλων των ομάδων είναι να λειτουργήσει αυτό το πρόγραμμα. Έστω και πιλοτικά. Διαφορετικά θα έχουμε τεράστιο θέμα. Θα το βρούμε μπροστά μας. Τώρα πέρασε στα ψιλά. Κακώς, βέβαια.

Η Σούπερ Λίγκα πρέπει να ασχοληθεί πολύ σοβαρά. Να τα βάλει κάτω και να δει πώς θα εφαρμοστεί. Για καλό του ποδοσφαίρου μας θα είναι.

Για εμένα έχουμε καθυστερήσει. Το ιδανικό θα ήταν να είχε ξεκινήσει ταυτόχρονα με το VAR. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά.