Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Ο Παναθηναϊκός είναι αδούλευτος μεσοεπιθετικά και παίζει φοβικά...

Ο Παναθηναϊκός είναι αδούλευτος μεσοεπιθετικά και παίζει φοβικά...

Στις καθιερωμένες δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ο Γιοβάνοβιτς τόνισε ότι η ομάδα θέλει χρόνο γιατί αρκετοί παίκτες αποκτήθηκαν πριν από λίγο καιρό.

Και ρωτά ο πικραμένος οπαδός του Παναθηναϊκού: Γιατί κύριε Γιοβάνοβιτς δεν προχωρήσατε στις μεταγραφές των κατάλληλων παικτών νωρίτερα; Υποτίθεται ότι τους περνούσατε από κόσκινο. Τι έγινε; Εσείς ευθύνεστε η, ο Αλαφούζος τραβούσε τις διαπραγματεύσεις για να πληρώσει όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα; Άλλωστε, ό,τι πληρώνεις παίρνεις…

Όπως και να έχει η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχασε ένα ακόμα ματς μακριά από την Αθήνα. Και την πάτησε πάλι με γκολ που δέχθηκε στην αρχή. Από το βολέ του Διούδη ξεκίνησε η φάση του τέρματος του Καμαρά. Επειδή οι αμυντικοί είχαν πάει ψηλά. Διαφορετικά, αν έκαναν το αυτονόητο, δηλαδή πρώτα να φύγει η μπάλα και μετά να ανέβουν, τουλάχιστον εκείνο το γκολ θα το είχαν αποφύγει.

Η αλήθεια είναι ότι το Τριφύλλι έδειξε βελτίωση σε σχέση με τα Γιάννενα. Η ομάδα αντέδρασε κι έπαιξε δυνατά, αλλά χωρίς αυτοπεποίθηση. Γι' αυτό και δεν είχε ουσία.

Ο δε Ιωαννίδης ήταν απελπιστικά μόνος του. Και υστέρησαν παίκτες που ο Γιοβάνοβιτς περίμενε πολλά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Βιγιαφάνιες. Τραγωδία.

Ο Παλάσιος ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί, ενώ ο Βιτάλ έχει μπει στο πνεύμα, αλλά οι αντίπαλοι τον παίζουν πολύ κλειστά. Χρειάζεται άλλο σχέδιο δράσης από τον προπονητή. 

Σε γενικές γραμμές ο Παναθηναϊκός δείχνει να είναι αδούλευτος στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Στο πώς θα διασπάσει τις αντίπαλες άμυνες.

Οι συνεργασίες των παικτών είναι το άλφα και το ωμέγα. Σαφώς θα πρέπει να βρουν τη χημεία τους και γι’ αυτό επιβάλλεται σκληρή δουλειά, αλλά και ρίσκο.

Και φυσικά αλλαγή νοοτροπίας και αποβολή του φοβικού παιχνιδιού. Ο Παναθηναϊκός είσαι.