Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Αυτό θα πει γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή!

Αυτό θα πει γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή!

Ο Μελισσανίδης, πάντως, το είπε και το έκανε. Και με το παραπάνω, μάλιστα.

Είχε προαναγγείλει επτά μεταγραφές κι έκανε 14!

Εδώ μιλάμε στην κυριολεξία για γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή. Και μεταξύ μας δεν γινόταν διαφορετικά μετά τα χάλια που είδαμε πέρυσι. Με το σημερινό ρόστερ η Ενωση ανεβαίνει επίπεδο.

Το τελευταίο απόκτημα, ο Ιρανός Μοχαμαντί, είναι καλός παίκτης και η ΑΕΚ είχε μιλήσει μαζί του πριν από αρκετό καιρό, όμως δεν τα είχαν βρει.

Και, τελικά, τον πήρε με λιγότερα χρήματα και χωρίς να πληρώσει την πρώην ομάδα του, την Γάνδη, αφού ο παίκτης έμεινε ελεύθερος.

Ασφαλώς ο καθρέπτης κάθε ποδοσφαιριστή είναι το γήπεδο. Κι εκεί θα φανεί αν ο 27χρονος αριστερός μπακ θα βοηθήσει την ΑΕΚ.

Το θέμα είναι πόσο χρόνο θα χρειαστεί ο Μιλόγεβιτς για να κουμπώσει όλους αυτούς τους παίκτες.

Τα πρώτα δείγματα γραφής είναι θετικά. Τουλάχιστον στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, διότι αμυντικά η Ενωση είχε θέματα με τον Ιωνικό στην πρώτη μισή ώρα του ματς.

Και μετά το 33 έμεινε με 10 παίκτες, οπότε η σεμνή τελετή τελείωσε πρόωρα.

Ο Σέρβος προπονητής της ΑΕΚ έχει πολλές επιλογές και θα πρέπει να φτιάξει μια ομάδα που θα συνδυάζει την ποιότητα, αλλά και την ουσία.

Μια ομάδα λειτουργική, ισορροπημένη και αποτελεσματική.

Το ματς του Ηρακλείου είναι απαιτητικό και θα βγουν αρκετά συμπεράσματα όσον αφορά τις σκέψεις και τα θέλω του ξένου προπονητή, ο οποίος καταλαβαίνει ότι μια δεύτερη νίκη σε δύσκολη έδρα θα εκτοξεύσει την ψυχολογία όλων μέσα στην ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ θα είναι έτοιμη περίπου σε ένα δίμηνο κι αυτό σημαίνει ότι η ομάδα έχει ανάγκη στήριξη και υπομονή.