Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Μονόδρομος για Αλαφούζο να αλλάξει προπονητή και να πάρει δυο, τρεις παίκτες από το πάνω ράφι

Μονόδρομος για Αλαφούζο να αλλάξει προπονητή και να πάρει δυο, τρεις παίκτες από το πάνω ράφι

Λογικό είναι να βρίσκεται στην επικαιρότητα το θέμα του Λάζλο Μπόλονι. Αν, δηλαδή, θα φύγει η, θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.

Είμαι από αυτούς που αναγνωρίζουν την βαθμολογική προσφορά του Ρουμάνου στο τριφύλλι, αλλά από εκεί και πέρα έχω την αίσθηση ότι θα είναι λάθος του Αλαφούζου να επιμείνει και να τον κρατήσει.

Το αφεντικό των πράσινων δεν είναι από τους ιδιοκτήτες που τους αρέσει να αλλάζουν τους προπονητές σαν τα πουκάμισα κι αυτό το βρίσκω θετικό. Αλλά εκτιμώ ότι με τον Μπόλονι ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από αυτή την απογοητευτική εικόνα.

Οι πράσινοι έχουν ανάγκη από έναν φτασμένο προπονητή, ο οποίος, όμως, να έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα του σύγχρονου ποδοσφαίρου και να βοηθήσει τους παίκτες να παίξουν πραγματικό ποδόσφαιρο.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι σόι μπάλα θα δούμε, αλλά όχι αυτό το θλιβερό θέαμα που παρουσιάζει ο σημερινός Παναθηναϊκός.

Όλα δείχνουν ότι για μια ακόμη σεζόν ο Παναθηναϊκός δεν θα παίξει στην Ευρώπη κι αυτό είναι ό,τι χειρότερο για μια ομάδα με το όνομα και το μέγεθος του Τριφυλλιού.

Άρα, θεωρώ μονόδρομο την πρόσληψη άλλου τεχνικού. Ο Μπόλονι έχει πιάσει ταβάνι.

Εννοείται ότι εκτός από τον προπονητή ο Αλαφούζος θα πρέπει να βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πάρει δυο, τρεις παίκτες από το πάνω ράφι.

Διαφορετικά ό,τι και να κάνει ο νέος τεχνικός χωρίς τους κατάλληλους παίκτες θα πετύχει πολύ λίγα πράγματα.

Για να μαγειρέψει κάποιος καλό φαγητό επιβάλλεται να διαθέτει τα απαραίτητα υλικά. Διαφορετικά είναι προτιμότερο να μείνει νηστικός....