Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Το μαχαίρι στο κόκαλο πρέπει να φτάσει ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ

Το μαχαίρι στο κόκαλο πρέπει να φτάσει ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ

Το μεγάλο ερώτημα στην ΑΕΚ μετά την πεντάρα από τον Ολυμπιακό είναι αν ο Μελισσανίδης πραγματικά έχει συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Η αλήθεια είναι ότι μίλησε σκληρά στους παίκτες και πολύ καλά έκανε. Κι όλοι στην ΑΕΚ περιμένουν τις επόμενες κινήσεις του. Κυρίως για την επόμενη ημέρα.

Εννοείται ότι το πρόβλημα στην Ενωση δεν είναι μόνο ο Χιμένεθ. Και γι' αυτό τον κρατάει ο Μελισσανίδης. Διότι δεν τον στήριξε με μεταγραφές και ξέρει ότι το ρόστερ της ομάδας θέλει πολλές αλλαγές.

Προσωπικά, όμως, θα επιμείνω ότι ο Ισπανός είναι ακατάλληλος για μια μεγάλη ομάδα σαν την ΑΕΚ. Και αγωνιστικά και ως άνθρωπος απέναντι στους παίκτες του.

Μόνο το γεγονός ότι συνεχώς τους αδειάζει και τους μειώνει λέει πολλά.

Για εμένα προσωπικά το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνει το αφεντικό της ομάδας είναι να βρει έναν προπονητή από το πάνω ράφι. Έναν τεχνικό που το όνομά του να συνάδει με την ΑΕΚ και να έχει το εκτόπισμα να εμπνεύσει τους παίκτες.

Ο Χιμένεθ δεν μπορεί να αλλάξει την κατάσταση. Και γιατί δεν το κατέχει και γιατί οι παίκτες τον κοιτούν με μισό μάτι.

Τα έχω γράψει, άλλωστε, πολλές φορές και δεν χρειάζεται να τα επαναλάβω.

Από εκεί και πέρα θα χρειαστεί χρήμα για να αποκτηθούν πολύ καλοί παίκτες για το αμυντικό κομμάτι.

Αυτή η ΑΕΚ δεν μπορεί να πάει πουθενά αν δεν ενισχυθεί. Κι αυτό θα το κάνει ο νέος προπονητής.

Φτάνει, βέβαια, ο Μελισσανίδης να είναι διατεθειμένος να υλοποιήσει αυτά που είπε χθες και να κάνει την οικονομική υπέρβαση.

Διαφορετικά η ομάδα δεν θα μπορέσει να σηκώσει κεφάλι. Μόνο με πράξεις και, μάλιστα, τολμηρές θα αλλάξουν τα πράγματα. Να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο.