Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Αυτό που βλέπουμε δεν είναι Παναθηναϊκός, αλλά παιδική χαρά

Αυτό που βλέπουμε δεν είναι Παναθηναϊκός, αλλά παιδική χαρά

Μπορώ να καταλάβω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που περίμεναν αργά χθες το βράδυ την αποστολή στο αεροδρόμιο, αλλά κι όσους ένιωσαν άσχημα όταν είδαν τον Μακέντα να κάνει σαν τρελός για το γκολ της ισοφάρισης στο Ηράκλειο.

Αλλά δεν φταίει ο Ιταλός και ο κάθε Μακέντα. Την ευθύνη την έχουν αυτοί που δεν φρόντισαν να ενημερώσουν σωστά τους παίκτες του Παναθηναϊκού ποια φανέλα φοράνε.

Είναι δυνατόν να πανηγυρίζουν έξαλλα επειδή ισοφάρισαν τον ΟΦΗ;

Και δεν το λέω για να μειώσω την ομάδα της Κρήτης. Σε καμία περίπτωση. Αλλά για να αναδείξω το πόσο έχει μικρύνει ο Παναθηναϊκός.

Σε πιάνει θλίψη να βλέπεις αυτή την ομάδα και να θυμάσαι τι έχει πετύχει στο παρελθόν. Σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αυτό που βλέπουμε δεν είναι Παναθηναϊκός. Και πραγματικά είμαι περίεργος να δω τι θα κάνει ο Μπόλονι. Είναι καλός προπονητής, αλλά δεν είναι θαυματοποιός. Και για να το γυρίσει θα πρέπει να έχει και τα κατάλληλα εργαλεία.

Τουλάχιστον ας βοηθήσει τους παίκτες να σταματήσουν να συμπεριφέρονται αγωνιστικά λες και παίζουν σε παιδική χαρά.

Είναι κωμικό να δέχονται τέτοια γκολ και στα κόρνερ να αδυνατούν να πάρουν μια κεφαλιά.

Για γέλια είναι η αμυντική λειτουργία των πράσινων. Και η τοποθέτησή τους στα στημένα.

Ολοφάνερο ότι η ομάδα δεν δουλεύτηκε σωστά από τον Πογιάτος. Κι ας λέει ο Ισπανός τα δικά του. Έκανε κακό στον Παναθηναϊκό.

Στην παρούσα φάση δεν έχει νόημα να αναφερθώ ξεχωριστά σε κάποιους ποδοσφαιριστές.

Θα το κάνω μόνο για τον Χατζηγιοβάνη που τον συμπαθώ. Να κόψει τις πολλές ντρίμπλες, να γίνει ομαδικός και να βάλει την ομάδα πάνω από το εγώ του. Μόνο έτσι θα κάνει καριέρα και μπορεί να  τα καταφέρει, διότι έχει καλά στοιχεία. Δουλειά θέλει και το κεφάλι κάτω.