Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Οι αποφάσεις του Ιβάν Σαββίδη επιβάλλεται να είναι ανάλογες της επένδυσης των 140 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ

Οι αποφάσεις του Ιβάν Σαββίδη επιβάλλεται να είναι ανάλογες της επένδυσης των 140 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να συνειδητοποιήσει ο Ιβάν Σαββίδης είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν γίνεται να διοικείται από το Ροστόφ.

Κι είναι κρίμα κι άδικο για έναν επιχειρηματία να έχει ρίξει στην ομάδα τόσα πολλά χρήματα και να την πατάει με αθεώρητα δελτία υγείας

Ουδεμία σημασία έχει τι θα κάνει η ΑΕΚ. Η ζημιά έγινε. Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ ξεφτιλίζεται. Αυτό έχει συμβεί και στην Ευρώπη.

Δεν λέω ο Σαββίδης να τα παρατήσει  όλα και να πάει στην Θεσσαλονίκη, αλλά θα πρέπει να βρει τον τρόπο ο ΠΑΟΚ να προχωρά λες και το αφεντικό του είναι από πάνω. Στην κυριολεξία κι όχι στα λόγια.

Να είστε σίγουροι ότι αν ο Σαββίδης είχε διασφαλίσει την άψογη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος σε όλα τα επίπεδα ο ΠΑΟΚ θα ήταν ένα και δύο σκαλιά πιο πάνω.

Υπάρχουν θέματα και αναδείχθηκαν τώρα με την ΑΕΚ. Το θέμα, λοιπόν, δεν είναι ποιοι παραιτήθηκαν και ποιοι θα πληρώσουν τη νύφη συνολικά. Αλλά πώς θα διασφαλιστεί να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο.

Κι αυτός που επιβάλλεται να δώσει την τελική λύση για πάντα είναι ο μεγαλομέτοχος. 

Στο κάτω κάτω δική του είναι η ομάδα και δεν μπορεί να πετά έτσι 140 εκατ. ευρώ που αποδεδειγμένα έχει βάλει από το 2012 και μετά.

Οι αποφάσεις του πρέπει να είναι ανάλογες της τεράστιας επένδυσής του.