Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Θα είναι ανέκδοτο στο τέλος της σεζόν για την ίδια υπόθεση ο ΠΑΟΚ να έχει πάρει πίσω τους 7 βαθμούς και η Ξάνθη όχι

Θα είναι ανέκδοτο στο τέλος της σεζόν για την ίδια υπόθεση ο ΠΑΟΚ να έχει πάρει πίσω τους 7 βαθμούς και η Ξάνθη όχι

Με ένα μόλις μέλος έχει μείνει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κι όπως όλα δείχνουν η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας Ξάνθης, ΠΑΟΚ θα πάει για την επόμενη σεζόν.

Δεν γίνεται μέσα σε ελάχιστες μέρες να βρεθεί άλλη Επιτροπή και να συνεδριάσει στα πλαίσια της τρέχουσας ποδοσφαιρικής  χρονιάς.

Άρα, μετά το τέλος των πλέι οφ και πλέι άουτ θα επικυρωθεί η βαθμολογία.

Κι όπως έχω ξαναγράψει πριν αρκετό καιρό ουδείς θα υποβιβαστεί, για τον απλούστατο λόγο ότι ο προτελευταίος δεν θα έχει αντίπαλο να παίξει μπαράζ. Η Σούπερ Λίγκα 2 έχει κατεβάσει ρολά εδώ και πέντε μήνες.

Ανεξάρτητα, όμως, από αυτό έχω το εξής ερώτημα. Πώς γίνεται ο ΠΑΟΚ να έχει πάρει πίσω τους 7 βαθμούς και η Ξάνθη όχι;

Είναι η, δεν είναι η ίδια υπόθεση; Ναι μεν η Ξάνθη δεν κατέθεσε προσφυγή στο CAS, αλλά δεν στέκει ποδοσφαιρικά να είναι τιμωρημένη για μια υπόθεση που ακόμα δεν έχει εκδικαστεί επί της ουσίας.

Διότι μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Λωζάνης η πολυϊδιοκτησία πάει από την αρχή.

Είναι κατηγορούμενοι η Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ και μόνο ανέκδοτο το χαρακτηρίζω η μία ομάδα να είναι τιμωρημένη και η άλλη όχι.

Δεν ξέρω πώς κινείται η Ξάνθη νομικά, όμως δεν θα έχει προηγούμενο αν συμβεί κάτι τέτοιο. Γιατί, επαναλαμβάνω, όλα αυτά που που ζήσαμε με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν ισχύουν. Τα πάντα αρχίζουν από το μηδέν.