Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι και τα δικά του παιδιά...

Το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι και τα δικά του παιδιά...

Μετά τον τραυματισμό του Χατζηθεοδωρίδη είναι λογικό ο Παναθηναϊκός να κοιτάξει για αριστερό μπακ.

Για εμένα έτσι κι αλλιώς χρειαζόταν. Αλλά ο Πογιάτος με τον Ρόκα καλά θα κάνουν να ασχοληθούν και με τον Ζαγαρίτη, ο οποίος στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έδειξε αρκετά καλά στοιχεία.

Αξίζει σε αυτό το παιδί να του δοθούν ευκαιρίες, διαφορετικά θα είναι προτιμότερο να δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα για να παίξει και να "ψηθεί".

Κι ασφαλώς το ίδιο ισχύει για κάθε πιτσιρικά που έχει δυνατότητες αλλά για διάφορους λόγους δεν θα είναι στα πλάνα του νέου προπονητή των πρασίνων.

Όσο για τον Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στην Θεσσαλονίκη, όχι μόνο έχει θέση σε αυτόν τον Παναθηναϊκό, αλλά θα διεκδικήσει και φανέλα βασικού.

Με την άμεση προϋπόθεση ότι θα συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό. Ειναι πολύ καλός παίκτης και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να τον στηρίξει με όλη τη σημασία της λέξης. Και για το παιδί και για το κλαμπ γενικότερα.

Τα τονίζω αυτά διότι έχω την αίσθηση ότι το Τριφύλλι θα προσπαθήσει να κάνει την αντεπίθεσή του με έτοιμους παίκτες (Αϊτόρ, Καρλίτος, Βέλεθ, Βιγιαφάνιες κι άλλους) οπότε θα είναι πολύ περιορισμένες οι θέσεις των μικρών.

Γι' αυτό θα έχει μεγάλη σημασία το πώς θα το διαχειριστεί το δίδυμο Πογιάτος, Ρόκα, σε συνδυασμό, βέβαια, με τα σφιχτά οικονομικά δεδομένα που ισχύουν από τον Αλαφούζο.