Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ:  Μονόδρομος οι ξένοι διαιτητές όσο υπάρχουν ακόμα Κομίνηδες...

Μονόδρομος οι ξένοι διαιτητές όσο υπάρχουν ακόμα Κομίνηδες...

Αυτό που λέει τώρα ο Παναθηναϊκός για τον Κομίνη το έχω πει και το έχω γράψει άπειρες φορές. Κακώς ο συγκεκριμένος διαιτητής σφυρίζει ακόμα στη Σούπερ Λίγκα.

Αυτό που έγινε στο πρόσφατο ντέρμπι δεν υπάρχει. Δεν τον κατηγορώ για την πρώτη υπόδειξη, διότι όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη.

Αλλά δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει στο μόνιτορ, να βλέπει την φάση σε αργή κίνηση και να καταλογίζει πέναλτι που δεν υπήρχε πουθενά.

Και, μάλιστα, να ξαναπηγαίνει να δει τη φάση μετά την παρότρυνση του Δώνη.

Εδώ είναι όλα μαζί.  Ανικανότητα, άγνοια του πρωτοκόλλου και ίσως δόλος. Διότι πλέον ξεφεύγουμε από το ανθρώπινο λάθος. Αυτό λέει η λογική.

Και για την ιστορία να σας πω ότι κανονικά ο Κομίνης θα έπρεπε να δείξει κίτρινη κάρτα στον Βαλμπουενά για θέατρο. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον κατά τ’ άλλα εμπειρότατο ρέφερι.

Γενικά η διαιτησία του ήταν κακή αδικώντας και τις δυο ομάδες. Περισσότερο, όμως, τους πράσινους που δικαιολογημένα φωνάζουν.

Κι έστω αργά η νέα ΚΕΔ οφείλει να κάνει αυτό που δεν έπραξε ο Περέιρα. Να στείλει τον Κομίνη στο σπίτι του.

Δεν πάει άλλο. Η παραμονή του στους πίνακες μόνο ζημιά προκαλεί στους Ελληνες συναδέλφους του. Διότι με τέτοιες αποφάσεις αναγκάζει τις ομάδες να ζητούν ξένους διαιτητές.

Για σκεφτείτε το ντέρμπι να είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και από αυτό το πέναλτι να κρινόταν τίτλος η, έξοδος στην Ευρώπη;

Στο κάτω κάτω χίλιες φορές να δούμε κι άλλους διαιτητές, παρά τους ίδιους και τους ίδιους που αποδεδειγμένα πλέον δεν αξίζουν.