Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Θα είμαστε οι τελευταίοι που θα παίξουμε με την ανθρώπινη ζωή

Θα είμαστε οι τελευταίοι που θα παίξουμε με την ανθρώπινη ζωή

Διαβάζω σχόλια κάποιων αναγνωστών του filathlos.gr για τα θέματα που γράφουμε γύρω από τον κορονοϊό.

Λίγο πολύ μας λένε ότι κι εμείς είμαστε όπως η πλειοψηφία των site, ότι είμαστε υπερβολικοί, γράφουμε πράγματα που δεν έχουν σχέση με την αλήθεια κλπ.

Θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής. Το filathlos.gr είναι ένα αθλητικό blog κι αν φιλοξενεί διάφορα άλλα θέματα το κάνει γιατί το ζήτησε ο κόσμος από την πρώτη μέρα που βγήκαμε στον ιντερνετικό αέρα.

Όσον αφορά τον κορονοϊό δεν γίνεται να  μην αναφέρουμε τι συμβαίνει με τη συγκεκριμένη νόσο που μας έχει ταλαιπωρήσει κι έχει κοστίσει τη ζωή τόσων και τόσων συνανθρώπων μας σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Οι πληροφορίες που δημοσιεύουμε είναι προϊόν του ιατρικού ρεπορτάζ από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Δεν είναι δικό μας ρεπορτάζ. Γι' αυτό και φιλοξενούμε όλες τις απόψεις των γιατρών, έτσι ώστε ο καθένας να βγάζει τα συμπεράσματά του.

Είναι άδικο να κατηγορούμαστε ότι παίζουμε παιχνίδια, διότι εδω μιλάμε για την ανθρώπινη ζωή.

Καταγράφουμε τα πάντα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, διότι το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και ο κόσμος πρέπει να ενημερώνεται. Τίποτα, άλλωστε, δεν υπάρχει μπροστά στην υγεία.

Ειναι δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει τη γνώμη του, όμως δημιουργεί εντυπώσεις όταν αναφέρεται σε πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.