Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Με αυτά που κάνει ο Αλαφούζος προσβάλλει τον Παναθηναϊκό και θα έπρεπε να είχε φύγει χθες...

Με αυτά που κάνει ο Αλαφούζος προσβάλλει τον Παναθηναϊκό και θα έπρεπε να είχε φύγει χθες...

Μόνο έκπληξη δεν ήταν η απόφαση του Αλαφούζου. Όσοι διαβάζετε τα άρθρα μου ξέρατε ποια θα είναι η κατάληξη αυτής της σχέσης.

Δεν θα κουράσω να επαναλάβω τη θέση μου που σαφώς είναι υπέρ του Ελληνα προπονητή. Για την δουλειά του και την δεδομένη αγάπη του στον Παναθηναϊκό.

Κι ασφαλώς είναι δικαίωμα του ιδιοκτήτη να πάρει όποια απόφαση πιστεύει ότι θα βοηθήσει την ομάδα του.

Είναι, όμως, επιεικώς απαράδεκτο να αποφεύγει να συναντήσει τον Δώνη για να τον κοιτάξει στα μάτια και να του στέλνει την απόφασή του σε ένα κομμάτι χαρτί με τον οδηγό του.

Για εμένα αυτό λέει και δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα του Αλαφούζου.

Αυτό που έκανε ο Αλαφούζος ήταν προσβολή στον Δώνη, αλλά και έλλειψη σεβασμού στο ίδιο το πρόσωπό του.

Ο Αλαφούζος είσαι. Ένας εφοπλιστής, σημαντικός οικονομικός παράγοντας του τόπου, μεγαλοκαναλάρχης και αφεντικό του ένδοξου Παναθηναϊκού.

Τι συμπεριφορά είναι αυτή στον Δώνη και τον οποιονδήποτε Δώνη;

Παίζεις κρυφτούλι τόσους μήνες και εμφανίζεσαι σαν κομήτης παραμονές της επανέναρξης του πρωταθλήματος με μία επιστολή; Είναι αυτή κίνηση του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού;

Ο τρόπος που ενήργησε ο μεγαλομέτοχος του Τριφυλλιού αποδεικνύει για μία ακόμη φορά γιατί ο Παναθηναϊκός έχει μικρύνει τόσο πολύ.

Κι όσο ο Αλαφούζος συνεχίζει, τόσο ο Παναθηναϊκός θα είναι μία μικρομεσαία ομάδα. Διότι βρίσκεται στα χέρια ενός ανθρώπου άσχετου με το αντικείμενο, χωρίς όραμα και το κυριότερο χωρίς αγάπη γι' αυτόν τον τεράστιο σύλλογο.

Από χιλιόμετρα φαίνεται ότι δεν αγαπά η, δεν ξέρει να αγαπά, δεν πονάει τον Παναθηναϊκό.

Κι αυτό δεν το λέω τώρα για το πώς φέρθηκε στον Δώνη. Το γράφω από τότε που οι ντροπιαστικές κινήσεις του Αλαφούζου σε οικονομικά θέματα έστειλαν το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι γι' αυτόν ο Παναθηναϊκός δεν σημαίνει τίποτα το ιδιαίτερο.

Διέσυρε μία τόσο μεγάλη ομάδα, πίκρανε τον κόσμο του Παναθηναϊκού και ο Αλαφούζος καιγόταν ποιο ριάλιτι θα εντάξει στο πρόγραμμα του σταθμού του.

Δεν αμφισβητώ ότι έχει βάλει χρήματα στην ΠΑΕ. Κι είσαι φαινόμενο να έχεις το χέρι στην τσέπη, να χρωστάς και να μην έχεις ομάδα.

Μόνο ο Αλαφούζος θα μπορούσε να καταφέρει κάτι τέτοιο.

Γι' αυτό το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να δρομολογήσει την έξοδό του.

Με αυτόν στο τιμόνι ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να είναι τεταρτοπέμπτος και ο κόσμος του θα συρρικνωθεί, διότι δεν αντέχει άλλο την ξεφτίλα.