Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Ο Δώνης είναι στον αέρα και ο ΠΑΟ θέλει τουλάχιστον 5-6 καλές μεταγραφές

Ο Δώνης είναι στον αέρα και ο ΠΑΟ θέλει τουλάχιστον 5-6 καλές μεταγραφές

Και να μην θέλουν στον Παναθηναϊκό δεν γίνεται να μην ασχολούνται με την επόμενη ημέρα. Και κανονικά πρώτα θα έπρεπε να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, ο οποίος είναι στον αέρα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ομάδα.

Αν τα βάλετε κάτω στο Τριφύλλι οι εκκρεμότητες είναι πολλές για τη νέα σεζόν.

Ξεκινώ από την άμυνα. Τέλος Αποστολάκης και Βαγιαννίδης, ενώ ο Γιόχανσον δεν μπορεί να μείνει με τόσο υψηλό συμβόλαιο (300.000 ευρώ) για τα δεδομένα των πράσινων. Άρα, θα πρέπει να αποκτηθούν δύο δεξιοί οπισθοφύλακες.

Αριστερά θα χρειαστεί ο αντικαταστάτης του Ινσούα. Μπακ απ υπάρχουν ο Χατζηθεοδωρίδης κι ο νεαρός Ζαγαρίτης.

Στο κέντρο της άμυνας έχει υπογράψει ήδη ο Βέλεθ και υπάρχουν λύσεις. Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος και Νούνες.

Στα χαφ επιβάλλονται να γίνουν κινήσεις, διότι φεύγουν ο Ζαχίντ και ο Ανουάρ, είναι ανοικτό του Δώνη και ο Αγιούμπ αποτελεί ερωτηματικό. Σίγουροι είναι ο Κουρμπέλης, ο Μπουζούκης και ο Αλεξανδρόπουλος.

Στους ακραίους υπάρχει θέμα. Ο Μολό είναι τελειωμένος, ο Μπεκ "πετάει" μόνο στις προπονήσεις, ο Κολοβός είναι άφαντος, ο Νατζ ερωτηματικό και ο Χατζηγιοβάνης ίσως πουληθεί με καλή πρόταση. Επιστρέφει από τον Πανιώνιο ο Εμμανουηλίδης, αλλά η τράπουλα θέλει πολύ καλό ανακάτεμα.

Στην επίθεση έχει αποκτηθεί ο Καρλίτος και ο Μακέντα ζητάει μεταγραφή. Μένει ο Περέα και είναι άγνωστο τι θα γίνει με τους Καμπετσή, Βέργο.

Με λίγα λόγια ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει στην απόκτηση τουλάχιστον 5-6 δυνατών παικτών και ίσως περισσότερων αν προκύψουν πωλήσεις, όπως ο Χατζηγιοβάνης, ο Μακέντα, ο Πούγγουρας και ο Κουρμπέλης.