Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ο Καλάθης και ο Παπαπέτρου

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ο Καλάθης και ο Παπαπέτρου

Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι το θέμα Καλάθη στον Παναθηναϊκό είναι πολύ σοβαρό. Για την ομάδα γενικότερα.

Έχω, όμως, την άποψη ότι ο γραπτός και ο ηλεκτρονικός Τύπος δεν το έχει προσεγγίσει σωστά.

Για εμένα το ζητούμενο δεν είναι αν θα μείνει ο Καλάθης για ένα ακόμη χρόνο η, λύσει το συμβόλαιό του με το Τριφύλλι, αλλά τι θα κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ακούω διάφορα και είμαι υποχρεωμένος να κρατήσω μικρό... καλάθι.

Κι επειδή μιλάμε για έναν απρόβλεπτο άνθρωπο το πιο φυσιολογικό θα είναι οι πάντες να περιμένουν.

Να δούμε αν ο Γιαννακόπουλος βγει και μιλήσει. Το θέμα είναι τι θα πει για το μπάσκετ, τον Ερασιτέχνη, την ΠΑΕ, το γήπεδο στο Βοτανικό, για τα πάντα.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ο Καλάθης, ούτε ο Παπαπέτρου που διαβάζω  ότι τον θέλει η Αρμάνι.

Αυτό που προβληματίζει τον κόσμο είναι η επόμενη ημέρα. Τόσα και τόσα λέγονται δεξιά κι αριστερά και ο Γιαννακόπουλος καλείται να τα βάλει σε μια τάξη.

Αυτός είναι το αφεντικό και αποφασίζει. Όλα τ' άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση και δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία να μεταφέρω το τι λέει ο καθένας η, το τι θέλει να γίνει ο καθένας.

Κι επειδή το μπάσκετ του Παναθηναϊκού είναι η ναυαρχίδα του και η κορυφαία ομάδα όλων των εποχών στον ελληνικό αθλητισμό, η επίσημη τοποθέτηση του Γιαννακόπουλου τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ίσως να είναι πιο σημαντική από ποτέ...

Και σίγουρα ιστορική αν ανακοινώσει ότι για διάφορους λόγους, συν τον εσωτερικό πόλεμο που δέχεται από μέρος της Θύρας 13, πάρει το καπελάκι του και φύγει.

θα μιλάμε τότε για την απόλυτη καταστροφή του Παναθηναϊκού.