Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μεγάλες οι ευθύνες της ΕΠΟ για την σκληρή τιμωρία του Αρη - Να βγει και να μιλήσει ο Γραμμένος

Μεγάλες οι ευθύνες της ΕΠΟ για την σκληρή τιμωρία του Αρη - Να βγει και να μιλήσει ο Γραμμένος

Το θέμα του Αρη είναι πολύ σοβαρό. Και για την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης και για το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά.

Μπορώ να καταλάβω τον Καρυπίδη, διότι οι οφειλές σε παίκτες είναι παλιότερων διοικήσεων και δεν ξέρω αν  ο Αρης δικαιωθεί ακόμα κι αν εξοφλήσει τον Σιστόν, ο οποίος κατέφυγε στην πειθαρχική επιτροπή της ΦΙΦΑ και δικαιώθηκε.

Η ιστορία είναι μπλεγμένη κι έχω την αίσθηση ότι η ΕΠΟ δεν έκανε σωστά τη δουλειά της.

Γι' αυτό και της επιβλήθηκε πολύ μεγάλο πρόστιμο που φτάνει τις 470.000 ευρώ.

Κι επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους η πρότασή μου είναι να βγει και να μιλήσει ο Γραμμένος. Ακόμα και να παραθέσει συνέντευξη Τύπου με αποκλειστικό θέμα τι ακριβώς συνέβη με τον Αρη.

Γιατί το λέω αυτό; Διότι η ΕΠΟ ήταν ενήμερη από την πρώτη στιγμή για την περίπτωση Σιστόν κι από δικούς της κακούς χειρισμούς η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης δεν ασχολήθηκε περαιτέρω και υποτίθεται έχασε τις ημερομηνίες για να καταθέσει διεθνή προσφυγή.

Όπως κακώς εκδόθηκε δελτίο στον Ντουρμισάι. Η ΕΠΟ ευθύνεται γι' αυτό κι όχι ο Αρης.

Η λογική λέει ότι οι αξιωματούχοι της ομοσπονδίας ήθελαν να εξυπηρετήσουν τον Αρη, αλλά δεν το έκαναν σωστά. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που η ΕΠΟ εκτίθεται απέναντι στην ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ.

Έτσι, η επίσημη τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΟ με πραγματικά στοιχεία και με τις αληθινές ημερομηνίες ίσως και να ρίξει φως στην υπόθεση. Διότι προς το παρόν υπάρχει σκοτάδι...

Σε κάθε περίπτωση ο Αρης την έχει άσχημα κυρίως για τις οφειλές σε Σιστόν κι άλλους παίκτες (Ούμπιδες, Πορτίγιο), διότι η ΦΙΦΑ δεν αναγνωρίζει ότι η αλλαγή ΑΦΜ σημαίνει ότι άλλος ήταν ο τότε Αρης κι άλλος ο σημερινός...