Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό ξεκινά από τις πωλήσεις...

Η επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό ξεκινά από τις πωλήσεις...

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Πέδρο Μαρτίνς λογικό είναι να σχεδιάζει την επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού.

Εκτιμώ, όμως, ότι εμείς οι δημοσιογράφοι προσεγγίζουμε λάθος το θέμα των μεταγραφών.

Για εμένα πρώτα θα ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες θα φύγουν και μετά θα δουν στον Ολυμπιακό ποιους θα πάρουν.

Ο κορονοϊός προκάλεσε οικονομική ζημιά και στον Ολυμπιακό, που σαφώς δεν έχει το άγχος του πώς θα τα βγάλει πέρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μαρινάκης δεν θα ψάξει να βρει τον τρόπο για να μειώσει η, και να ισοφαρίσει τη χασούρα.

Ο Τσιμίκας, ο Σα, ο Σεμέδο, ο Καμαρά, ο Μπα είναι υποψήφιοι προς πώληση, οπότε το ερώτημα είναι ποιοι από αυτούς θα φύγουν και πόσα χρήματα θα φέρουν στους ερυθρόλευκους.

Από εκεί και πέρα ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έχει διαβεβαιώσει τον Μαρτίνς ότι θα γίνουν ιδανικές αντικαταστάσεις και θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός η, δύο εξτρέμ που έχει ζητήσει Πορτογάλος.

Σύμφωνα με τον 50χρονο τεχνικό το ρόστερ της ομάδας είναι πολύ δυνατό και θα γίνει ακόμα πιο ισχυρό αν έχει στη διάθεσή του πολύ καλούς  παίκτες στα άκρα.

Ο Μαρτίνς δεν έχει θέμα στα χαφ – μόνο αν φύγει ο Καμαρά - κι ασφαλώς επιθυμεί την παραμονή του Χασάν.

Οι όποιες αλλαγές θα έχουν να κάνουν κυρίως με την άμυνα, διότι πρώτος υποψήφιος να πουληθεί είναι ο Τσιμίκας και μετά ο Σεμέδο με τον βασικό τερματοφύλακα Σα.

Γι’ αυτό και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις για να είναι έτοιμοι.

Όσο για τον Ομάρ που τον τελευταίο καιρό ρίχνει γέφυρα να ανανεώσει, το 1 εκατ. ευρώ που ζητάει είναι υπερβολικό και θα πρέπει να ρίξει στο κρασί του αρκετό νερό…