Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΓΡΑΦΕΙ Ο Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Ο Καρέρα δεν πρόλαβε να πιάσει δουλειά στην ΑΕΚ και γνωρίζει την αποθέωση! Δυστυχώς, εδώ είναι Ελλάδα...

ΓΡΑΦΕΙ Ο Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Ο Καρέρα δεν πρόλαβε να πιάσει δουλειά στην ΑΕΚ και γνωρίζει την αποθέωση! Δυστυχώς, εδώ είναι Ελλάδα...

Δεν πρόλαβε ο Καρέρα να υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και κάποιοι από το συνάφι μας άρχισαν να τον αποθεώνουν.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά έγραψαν και είπαν ότι ο Ιταλός είναι η καλύτερη λύση για την ΑΕΚ.

Κάποιος, μάλιστα, απόρησε γιατί ο Ιβιτς δεν τον πήρε νωρίτερα! Φοβερά πράγματα.

θα είμαι ο τελευταίος που θα γράψω τώρα αν ο Καρέρα είναι καλός η, κακός προπονητής. Αλλά όχι και να τον ...γλείφουμε πριν καν πιάσει δουλειά. Έλεος.

Επιβάλλεται πρώτα να τον δούμε και μετά να τον κρίνουμε. Δεν είναι δυνατόν να κοροϊδεύω τον κόσμο της ΑΕΚ.

Σας θυμίζω ότι ακριβώς το ίδιο συνέβη με τον Καρντόσο. Τι "δάσκαλος", τι "φιλόσοφος", τι "προπονηταράς" κι ένα σωρό αηδίες έγραφαν χωρίς καν να τον γνωρίζουν. Και στις τρεις τελευταίες ομάδες που δούλεψε ο Πορτογάλος είχε ισάριθμες απολύσεις!

Δεν έχω πρόθεση να απαξιώσω η, να μειώσω τον Καρέρα. Αλλά θα περιμένω να δω την εικόνα της ΑΕΚ και μετά θα τοποθετηθώ. Όπως κάνω πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις.

Στο κάτω κάτω ο καθένας από εμάς οφείλει να είναι προσεκτικός.

Ο ξένος προπονητής μόλις μία φορά εργάστηκε ως πρώτος. Έγινε στην Σπαρτάκ που είχε πάει ως βοηθός του Αλένιτσεφ, ο οποίος απολύθηκε και τον διαδέχθηκε ο Καρέρα.

Πήρε πρωτάθλημα, όμως, αυτό δεν μου λέει κάτι το ιδιαίτερο, διότι δεν είχε ετοιμάσει αυτός την ομάδα, ούτε είχε κάνει μεταγραφές. Μπορεί να έτυχε, μπορεί κι όχι. Το βιογραφικό του, πάντως, είναι φτωχό.

Άλλο να είσαι βοηθός του Κόντε κι άλλο να έχεις τον μοναδικό λόγο και να παίρνεις αποφάσεις. Είναι σαν την ημέρα με τη νύχτα.

Άρα, ας κολυμπήσει ο Καρέρα στα βαθιά και μετά θα μιλήσω. Μπορεί ο άνθρωπος να είναι ταλεντάρα και μακάρι για την ΑΕΚ να βρει τον δρόμο της. Αλλά μέχρι τότε πρέπει να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα.