Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΓΡΑΦΕΙ Ο Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Τεταρτοπέμπτος θα είναι ο Παναθηναϊκός με αφεντικό τον Αλαφούζο

ΓΡΑΦΕΙ Ο Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Τεταρτοπέμπτος θα είναι ο Παναθηναϊκός με αφεντικό τον Αλαφούζο

Από πριονοκορδέλα περνούν οι περισσότεροι ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού τον Νίκο Νταμπίζα.

Και αναρωτιέμαι γιατί δεν το έκαναν τόσο καιρό. Έτσι κι αλλιώς ελάχιστοι είναι αυτοί που παίζουν το παιχνίδι του Αλαφούζου.

Γιατί, λοιπόν, κάλυπταν τον Νταμπίζα αφού ήξεραν όλα αυτά κι αναφέρομαι στη συμπεριφορά του προς τους παίκτες, τους "κομμένους" και την πολιτική του στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων για τις μεταγραφές.

Μετά την απόλυση δεν έχει κανένα νόημα να λένε και να γράφουν ένα σωρό πράγματα σε βάρος του πρώην τεχνικού διευθυντή, διότι έτσι σα να θέλουν να πουν στον κόσμο ότι για τα πάντα έφταιγε ο Νταμπίζας.

Και ξέρουν καλά ότι αυτό είναι λάθος. Ο Νταμπίζας ήταν ακατάλληλος, αλλά δεν κάθισε μόνος του στην καρέκλα. Άλλος τον έβαλε. Κι άλλος του ζήτησε να βγάλει ξύγκι από τη μύγα.

Ο Αλαφούζος είναι η πηγή του κακού και γι' αυτό τώρα έχει αρχίσει να κάνει κινήσεις. Ανανέωσε τον Χατζηγιοβάνη, ετοιμάζεται να κλείσει τα συμβόλαια αυτών που προπονούνται μόνοι τους, θα ρίξει και καμιά άλλη ανανέωση.

Μέχρι και από το ξενοδοχείο της ομάδας πέρασε παραμονή του αγώνα στο Περιστέρι.

Μόνο που όλα αυτά τα θυμήθηκε πολύ αργά. Το πουλάκι έχει πετάξει.

Και ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να δει άσπρη ημέρα με αυτόν στην καρέκλα του ιδιοκτήτη. θα είναι τεταρτοπέμπτος και κάτω. Ό,τι και να κάνει ο Δώνης με τους παίκτες του.

Όσον αφορά το ματς με τον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός έδειξε καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο και νίκησε δίκαια.

Ο Χατζηγιοβάνης ήταν πολύ καλός. Έδωσε ενέργεια και σπιρτάδα στο Τριφύλλι και δεν το συζητάμε ότι είναι παίκτης για την ενδεκάδα. Το θέμα είναι ο Παναθηναϊκός να έχει συνέχεια και να βρει σταθερότητα.