Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΓΡΑΦΕΙ Ο Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Πρωτόγνωρος ο διασυρμός του ΣΕΓΑΣ - Είναι ντροπή να μιλάμε εμείς για τριτοκοσμικές χώρες - Δεν έχουμε αντίπαλο!!!

Πρωτόγνωρος ο διασυρμός του ΣΕΓΑΣ - Είναι ντροπή να μιλάμε εμείς για τριτοκοσμικές χώρες - Δεν έχουμε αντίπαλο!!!

Το τι ακριβώς έχει συμβεί στην τραγελαφική υπόθεση με το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μινσκ το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ο ΣΕΓΑΣ και η ΕΟΕ.

Αλλά να φτάνουμε στο σημείο να στέλνουμε τους αθλητές μας στο εξωτερικό με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, ε πραγματικά αυτό ξεπερνάει τους πάντες και τα πάντα.

Τέτοια ξεφτίλα δεν έχει ξαναγίνει. Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Είμαστε τόσο άχρηστοι και ανίκανοι που είναι ντροπή μας να πιάνουμε στο στόμα μας τριτοκοσμικές χώρες. Δεν έχουμε αντίπαλο.

Κι ευτυχώς που κινήθηκε αστραπιαία ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και ενημέρωσε τον Τσίπρα.

Διαφορετικά δεν θα γινόταν τίποτα και θα γινόμαστε ρόμπες διεθνώς. Ήδη, βέβαια, έχουμε γίνει, αλλά έστω στο τέλος κάπως το σώσαμε.

Είναι, πάντως, θλιβερό να παίζονται τόσο άσχημα παιχνίδια στις πλάτες των αθλητών. Διότι είμαι σίγουρος ότι το παρασκήνιο είναι πλούσιο και με ονοματεπώνυμο.

Σιγά σιγά θα ξετυλιχτεί το κουβάρι και θα βρεθεί άκρη.

Δεν γίνεται να μην πέσει φως σε αυτή τη υπόθεση που τσαλακώνει το σύνολο του ελληνικού αθλητισμού.

Εδώ μιλάμε για τον ΣΕΓΑΣ, την αρχαιότερη ομοσπονδία.

Δεν είναι παίξε γέλασε. Διοργανώνει ένα σωρό μεγάλους αγώνες, μαραθώνιους, τόσα πράγματα, διαχειρίζεται μπόλικο χρήμα και διασύρεται για αεροπορικά εισιτήρια που αφορούν τη συμμετοχή της χώρας σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στο οποίο θα συμμετάσχουν 4.000 αθλητές από 50 χώρες; Δηλαδή, θα απουσίαζε η Ελλάδα γιατί δεν βρήκαμε αεροπορικά εισιτήρια; Ρε, πλάκα κάνετε; Αν είναι δυνατόν.

Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και επιβάλλεται να γίνει έρευνα σε βάθος. Οι υπεύθυνοι οφείλουν να λογοδοτήσουν. Όποιοι κι αν είναι αυτοί…θα είναι έγκλημα να περάσει αυτό έτσι.