Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αυτή κι αν είναι τηλεοπτική «βόμβα»!

Αυτή κι αν είναι τηλεοπτική «βόμβα»!

 Η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από τον Alpha τέλη Ιουλίου.

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου έχει αποφασιστεί η οριστική αυλαία της εκπομπής, «Ελένη» και δύο βδομάδες αργότερα λήγει και τυπικά τον συμβόλαιό της.

Η παρουσιάστρια είναι ξεκάθαρο ότι αποχωρεί από το κανάλι και σύμφωνα με πληροφορίες μετρά τον χρόνο αντίστροφα, χωρίς να υπάρξει καμία επικοινωνία με στελέχη του Alpha! Την ίδια ώρα δε φαίνεται να βιάζεται για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής περιόδου από τον Ιανουάριο του 2021!

Σύμφωνα με το TV Έθνος ο ΑΝΤ1 «φλερτάρει» την Ελένη Μενεγάκη αλλά μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται ούτε από το σταθμό ούτε από την παρουσιάστρια που τηρεί σιγή ιχθύος.

Η πηγή επισημαίνει πως παραδοσιακά υπάρχει καλός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ ΑΝΤ1 – Μενεγάκη και αυτό αποδείχθηκε και τη φετινή σεζόν, κατά την οποία αρκετά πρόσωπα του ΑΝΤ1 βρέθηκαν καλεσμένα στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha.

Το σενάριο αυτό, σύμφωνα με άλλες πηγές, μπορεί να προχωρήσει σε δύο ενδεχόμενα: Είτε ο ΑΝΤ1 να εντάξει στο πρόγραμμά του μεσημεριανή, καθημερινή εκπομπή, καθώς η Φαίη Σκορδά παραμένει στο «Πρωινό» και τη νέα σεζόν, είτε η Ελένη Μενεγάκη να θελήσει να δοκιμαστεί σε άλλη ζώνη και ώρα και με άλλο concept.