Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Big Brother: Συνεχίζονται τα προκλητικά πλάνα – Το πρώτο φλερτ στο ριάλιτι (pics)

Big Brother: Συνεχίζονται τα προκλητικά πλάνα – Το πρώτο φλερτ στο ριάλιτι (pics)

Η επιστροφή του «Μεγάλου Αδερφού» στην ελληνική τηλεόραση είναι άκρως δυναμική, καθώς στο δεύτερο επεισόδιο ήδη έχουν γίνει πολλές… αποκαλύψεις.

Στο επεισόδιο του Big Brother της Τρίτης (1/9), αποτυπώθηκαν οι πρώτες εντάσεις μέσα στο παιχνίδι, το πρώτο φλερτ, αλλά και -ξανά- αποκαλυπτικά πλάνα των γυναικών.

Αρχικά, είδαμε την πρώτη παρεξήγηση μεταξύ της Σοφίας Δανέζη και της Ραΐσα Κόντι για το… φαγητό, με το ρόλο του «πυροσβέστη» και όχι μόνο, να τον έχει η Άννα – Μαρία Ψυχαράκη.

Μετά είδαμε το πρώτο φλερτ, καθώς Χρήστος Βαρουξής και Ραΐσα Κόντι, φαίνεται πως έχουν έρθει ήδη πιο κοντά σε σχέση με άλλους παίκτες. Η 23χρονη μάλιστα, δεν δίστασε να γδυθεί μπροστά του και να ντυθεί στο δωμάτιό της!

Τέλος, η παραγωγή φαίνεται πως έχει σκοπό να δείχνει προκλητικά πλάνα που θα «τρελαίνουν» το ανδρικό κοινό. Στο πρώτο επεισόδιο νομίζαμε πως είδαμε ήδη πολλά, τελικά όμως το ίδιο συνεχίστηκε και σε αυτό της Τρίτης. Ξανά η Χριστίνα Ορφανίδου και η Ραΐσα Κόντι ήταν πρωταγωνίστριες σε αυτά, ενώ είδαμε και την «καυτή» πλευρά της Ραμόνα Μοροσάνου.