Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΝΟΥΝΟ

Νούνο : «Είχαμε τη βοήθεια του τερματοφύλακά μας»

Ανακουφισμένος έδειχνε μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο Νούνο Εσπίριτο. Ο Πορτογάλος προπονητής παραδέχτηκε ότι χωρίς τον τερματοφύλακα της, η Γουλβς θα είχε αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα από τον Ολυμπιακό. Ο Νούνο ανέφερε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Αρχίσαμε καλύτερα, αλλά μετά το γκολ που πετύχαμε, χάσαμε την κατοχή της μπάλας. Ήταν πολύ δύσκολο και είχαμε τη βοήθεια του τερματοφύλακα μας που άντεξε στις δύσκολες στιγμές. Αισθανόμαστε περήφανοι γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να πάμε στη Γερμανία. Είχαμε την ευκαιρία να σκοτώσουμε τον αντίπαλο στο ματς, αλλά στο τέλος κινδυνεύσαμε. Ο Ολυμπιακός μπορούσε να επιστρέψει στο τέλος, είχε ευκαιρίες. Το παιχνίδι μπορούσε να πάει προς οποιαδήποτε πλευρά».

Ο Άγγλος δημοσιογράφος ρώτησε τον Νούνο για τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τις υποδείξεις του διαιτητή. Ο Νούνο απάντησε:

«Ο καθένας όταν κρίνεται από το VAR, μπορεί να αισθανθεί στη λάθος της πλευρά της απόφασης. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Καταλήγοντας, ο Νούνο τόνισε: «Είναι άσχημο να παίζεις χωρίς οπαδούς. Αλλά έτσι είναι η κατάσταση. Σήμερα τελειώσαμε τις υποχρεώσεις μας στο Μολινό, θα θέλαμε να συνεχίσουμε εδώ αλλά δεν μπορούμε. Τώρα θα πάμε στη Γερμανία και έχουμε μία νέα πρόκληση μπροστά μας».