Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελευθερόπουλος

Ελευθερόπουλος: «Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ζητήσω συγνώμη»

Ο Ηρακλής υπέστη βαριά ήττα από τον Απόλλων Λάρισας και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ζήτησε συγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας του για την εμφάνισή τους.

Αναλυτικά:

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη για το δεύτερο ημίχρονο και για την ήττα, αυτή τη στιγμή είναι το μόνο που μπορώ να κάνω. Πρέπει να το ξεπεράσουμε γιατί σε 72 ώρες έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι που θα παίξει ρόλο η ψυχολογία

Η ομάδα ξεκίνησε εκπληκτικά νικούσαμε 3-1 και είχαμε τρία δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μόλις δεχτήκαμε το γκολ και λόγω της κακής ψυχολογίας έγινε αυτό που δεν έπρεπε να γίνει».

Για το αν είναι ακόμα εφικτός ο στόχος της ανόδου: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές να επαναπροσδιορίσουμε πράγματα, αλλά τονίζω ότι έχουμε άλλον ένα αγώνα την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο».

Για την κατάρρευση στο δεύτερο ημίχρονο: «Η ομάδα δημιουργήθηκε αργά αλλάξανε τρεις προπονητές μέσα σε τρεις μήνες τα παιδιά δεν είχαν ψυχολογία η οποία στράβωσε από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και έπειτα. Την Κυριακή θα είμαι εδώ με τρία παιχνίδια σε δέκα μέρες στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν στοιχεία από αυτά που έχουμε δουλέψει, στο δεύτερο απλά δεν υπήρχαμε».

Για τις αλλαγές Περόνε και Κλέιτον: «Είναι το σωματικό ο Περόνε είχε ένα χτύπημα και ο Κλέιτον δεν άντεχε άλλο, το ταξίδι μας ταλαιπώρησε σε συνδυασμό με την μεγάλη ηλικία που έχει η ομάδα».