Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Συνάντηση Σούπερ Λιγκ 2 με ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά με παρέμβαση Αυγενάκη

Συνάντηση Σούπερ Λιγκ 2 με ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά με παρέμβαση Αυγενάκη

Ρόλο... μεσολαβητή κλήθηκε να παίξει ο Λευτέρης Αυγενάκης στη διαφωνία που έχει προκύψει ανάμεσα στη Σούπερ Λιγκα 2 και την ΕΡΤ, για τα τηλεοπτικά.

Η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης απαιτεί ψαλίδι 60% κάτι που δεν δέχεται με τίποτα η Ένωση Ποδοσφαίρου Α2 και Β' Εθνικής Κατηγορίας.

Όπως προέκυψε από τη συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα (30/9), ανάμεσα στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, αντιπροσωπεία της Σούπερ Λιγκ 1 και 2, της ΕΠΟ και του ΠΣΑΠ, θα πραγματοποιηθεί άμεσα συνάντηση με τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ, για να βρεθεί η χρυσή τομή, για την οποία ο Λευτέρης Αυγενάκης, δήλωσε αισιόδοξος αλλά αναρμόδιος για να πάρει οποιαδήποτε απόφαση.

«Να ευχαριστήσουμε τον υφυπουργό Αθλητισμού για την γρήγορη ανταπόκριση μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, ανοίξαμε την ατζέντα του ποδοσφαίρου που απασχολεί γενικά τη νεοσύστατη κατηγορία της Σούπερ Λιγκ 2, εκφράσαμε τις απόψεις μας στον υφυπουργό. Πάντα είχε γρήγορα αντανακλαστικά, μας άκουσε, θεωρώ ότι θέλει και μπορεί να μας βοηθήσει στο κομμάτι αυτό, ανταλλάξαμε απόψεις και με την παρέμβαση τη δική του θα γίνει άμεσα μια συνάντηση με τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ, να προσπαθήσουμε να λύσουμε τα προβλήματα και θεωρώ ότι και από τις δύο πλευρές, θα βρεθεί μια λύση για να μπορέσει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και να μην έχουμε βήματα περαιτέρω» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Α2 και Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος.