Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΠΕΡΕΙΡΑ

Τελεσίγραφο FIFA σε ΕΠΟ: Ή περνάει η ανανέωση με Περέιρα ή Grexit!

Ο Βαγγέλης Γραμμένος καλείται να αντιμετωπίσει ένα πολύ σημαντικό θέμα στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΟ στις 19 Ιουνίου. Και αυτό αφορά τον Μέλο Περέιρα και την επέκταση της σύμβασής του.

Ο τοποτηρητής της FIFA Μπιορν Βασάλο ξεκαθάρισε πως η σύμβαση του Πορτογάλου θα ανανεωθεί. Ωστόσο, με αυτό διαφωνούν αρκετές ΕΠΣ, αλλά και ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ γνωρίζει πως θα πρέπει να περάσει τη σύμβαση του Περέιρα από την εκτελεστική επιτροπή της ομοσπονδίας, διαφορετικά προκύπτει σοβαρό ζήτημα.

Τις προηγούμενες μέρες ο Γραμμένος και ο Αλέξης Δέδες βρέθηκαν στο Παρίσι, όπου και συμμετείχαν στις εργασίες του 69ου συνεδρίου της FIFA. 

Στις συζητήσεις που έγιναν στην πρωτεύουσα της Γαλλίας από τους παράγοντες της παγκόσμιας συνομοσπονδίας ξεκαθαρίστηκε σε όλους τους τόνους πως ο Περέιρα θα παραμείνει στην Ελλάδα και δεν πρόκειται να αποχωρήσει.

Από τη FIFA διεμήνυσαν στον Γραμμένο πως θα πρέπει να περάσει από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την επέκταση στο συμβόλαιο του Πορτογάλου, αλλιώς θα τεθεί θέμα Grexit και μάλιστα άμεσα.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας εξέφρασε τη σιγουριά του πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες σε περίπτωση που αντιληφθεί σύμπλευση Ολυμπιακού και ΑΕΚ προκειμένου να οδηγήσουν τον Μέλο Περέιρα εκτός θέσης του αρχιδιαιτητή τότε θα θέσει επί τάπητος τον κίνδυνο αποβολής του ελληνικού ποδοσφαίρου από τους κόλπους της FIFA και θα θέσει τα μέλη της ΕΕ προ των... ευθυνών τους.