Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η διαφορά ηλικίας και το επάγγελμά του - Αυτός είναι ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της Ιωάννας Μαλέσκου (ΦΩΤΟ)

Η διαφορά ηλικίας και το επάγγελμά του - Αυτός είναι ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της Ιωάννας Μαλέσκου (ΦΩΤΟ)

Μαμά για πρώτη φορά θα γίνει η Ιωάννα Μαλέσκου και η είδηση έπεσε σαν "βόμβα" στην ελληνική showbiz. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που γνώριζαν πως είναι έγκυος, όμως τηρούσαν σιγή ιχθύος, αφού σεβάστηκαν το γεγονός πως δεν θέλει να αποκαλύψει ακόμη τίποτα.

Βέβαια, αποκάλυψε τα ευχάριστα με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας μας και για πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Οι ευχές των διάσημων της τηλεόρασης έπεσαν βροχή…

Η παρουσιάστρια είναι μαζί με τον αγαπημένο της από το 2021 και σήμερα μετράνε περίπου ενάμιση χρόνο κοινής πορείας. Μπορεί στην αρχή της σχέσης τους να κρατούσαν κρυφό τον έρωτα τους, ωστόσο οι πρώτες φωτογραφίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας και τα σχόλια που έκαναν ο ένας στον άλλον στα social media, "πρόδωσαν" την αλήθεια.

Ο σύντροφός της, ο οποίος είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης μίας εταιρείας που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων, αλλά και σε στοχευμένα προϊόντα για σκύλους, μεγάλωσε και πήγε σχολείο στη Μυτιλήνη. Τα τελευταία χρόνια μένει στη Δάφνη Αττικής και σπούδασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή.

Όσον αφορά τη διαφορά ηλικίας τους, η Ιωάννα Μαλέσκου είναι γεννημένη 14 Φλεβάρη του 1989 και είναι 34 ετών, ενώ ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι 37 ετών.

Άλλα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον σύντροφο της Ιωάννας Μαλέσκου είναι πως του αρέσει να βγαίνει για καφέ και πότο, να κάνει βόλτες στη Μαρίνα Φλοίσβου και τη λίμνη Βουλιαγμένης.