Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Έκλεισε ο φάκελος του δυστυχήματος του Mad Clip - Ποιος ευθύνεται για το τροχαίο σύμφωνα με την τροχαία

Έκλεισε ο φάκελος του δυστυχήματος του Mad Clip - Ποιος ευθύνεται για το τροχαίο

Στην αποκάλυψη πως η υπόθεση του μοιραίου τροχαίου του Mad Clip, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου, ουσιαστικά έκλεισε για την αστυνομία, προχώρησε η τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η υπόθεση του τροχαίου για την αστυνομία έχει ουσιαστικά κλείσει ως τροχαίο με ευθύνη του οδηγού. Αν και θα γίνει πραγματογνωμοσύνη από τεχνικό σύμβουλο που έβαλε η οικογένεια, δεν προκύπτει η εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου, ενώ δεν υπάρχει πρόβλημα και στον δρόμο. Δηλαδή κακοτεχνίες ή νερό.

Η αστυνομία έχει καταθέσει την έκθεσή της, ενώ σχετικά με τα προσωπικά αντικείμενα του Mad Clip, οι αρχές ξεκαθαρίζουν πως αυτά δόθηκαν στον πατέρα του.

Αυτό που φαίνεται πως μένει, λοιπόν, ως εκκρεμότητα είναι να ελεγχθεί το κατεστραμμένο αμάξι του Mad Clip από τον πραγματογνώμονα που έχει ορίσει η οικογένεια.

«Ο διαγνωστικός έλεγχος, που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες, ίσως δείξει», όπως λέει ο κ. Μαδιάς, αν το αυτοκίνητο είχε κάποιο πρόβλημα. «Ευελπιστούμε να ανακτήσουμε πλήρη στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη σε όλες τις ηλεκτρονικές μονάδες του συστήματος του εγκεφάλου του αυτοκινήτου».

Πηγή: instanews.gr