Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κρήτη: Την απομόνωσαν! Πού βρίσκεται η τουρίστρια από τη Ρουμανία που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό

Κρήτη: Την απομόνωσαν! Τι γίνεται με την τουρίστρια από τη Ρουμανία που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό

Απομονωμένη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της βρίσκεται η τουρίστρια από τη Ρουμανία που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η γυναίκα είναι ασυμπτωματική και σε καλή κατάσταση, ενώ έχει κινηθεί όλος ο μηχανισμός ώστε να τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση κρουσμάτων.

Το ΕΚΑΒ βρίσκεται σε ετοιμότητα για την παραλαβή της ασθενούς και την μεταφορά της στο ξενοδοχείο covid της Χερσονήσου, μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες σε αυτό.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα, ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος εμφανίστηκε καθησυχαστικός, λέγοντας ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να εντοπιστούν κρούσματα στην πιο τουριστική περιοχή της χώρας, τον Δήμο Χερσονήσου, όπου φτάνουν καθημερινά εκατοντάδες τουρίστες, ωστόσο βρίσκεται σε συνεννόηση με όλους τους συναρμόδιους φορείς, και η κατάσταση είναι απόλυτα ελεγχόμενη.

Ο κ. Σέγκος υπογράμμισε την ανάγκη εφαρμογής όλων των πρωτοκόλλων, αλλά και των προσωπικών κανόνων υγιεινής και προστασίας, και δήλωσε αισιόδοξος ότι παρά τις δυσκολίες που επέφερε ο κορονοϊός, η σεζόν θα κυλήσει ομαλά.

«Χθες το βράδυ οι δρόμοι στη Χερσόνησο είχαν πολύ κόσμο, τα καταστήματα που άνοιξαν είχαν μεγάλες πληρότητες, και αυτό είναι ένα ενθαρρυντικό μήνυμα», τόνισε ο δήμαρχος.